2021 Mercedes-AMG E63’e Tasarım Yorumu Geldi

0

Mercedes AMG E63 modelinin makyajsız fotoğrafları internette vardı fakat makyajlı fotoğraflar Nikita Chuyto’nun makyajlandırması ile oluştu. Aracı makyajlandıran Nikita sayesinde çok şık ve güzel fotoğraflar internete yüklendi. Fotoğraflar aracın sadece güzelliğini değil özellikleri hakkında bazı ipuçlarını da gözler önüne seriyor.

Yeni Görsellerdeki Farklılıklar

Makyajlı yeni görseller eski görsellere göre bazı farklılıklar içeriyor. Daha detaylı olan makyajlı görsellerden bu farkları okumak mümkün. Aracın ön tarafındaki ana ızgara Render’lanmış görsele bakınca Panamericana ızgarası olarak gözlemleniyor. Ayrıca LED ve revize edilmiş LED ön farlar ve revize edilmiş tampon araca daha agresif bir görüntü katıyor. Bu agresif görüntü arabayı daha karizmatik hâle getiriyor.

2021 Mercedes-AMG E63'e Tasarım Yorumu Geldi

Aracın makyajlanmış fotoğrafında daha önce olduğu gibi dur lambaları yatay şekilde konumlandırılmış gözüküyor. Makyajlandırma işleminden önce de bu lambalar yatay şekilli duruyordu. Dikkat edilirse arka bagaj kapağı ve yatay duruşlu bu lambalar birleşiyor. Arka bagaj kapağındaki krom bar kapakla birlikte uzanarak dur lambalarını birbirine bağlıyor. Bu arada egzoz araca daha karizmatik bir görüntü katması için revize edilmiş görünüyor.

İç Tasarım ve Motor Özellikleri

Şu ana dek aracın iç tasarımı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat ilerleyen dönemde bu iç tasarım hakkında da bilgi almak mümkün olacak. Araçtaki güç aktarma mekanizmaları ile ilgili de bilgi bulunmuyor.

Mercedes AMG E-63 S modeli ile kıyaslama yapmak gerekirse bu araç gücünü 4 litre çift turbo V8 motordan alıyor. Bu motor sayesinde de 603 beygirlik güç üretebiliyor. Araç 0’dan 100 km/h hıza tam olarak 3.3 saniyede ulaşıyor. Sınırlandırılmış en yüksek hızı ise 249 km/h’tır. Mercedes E-Class makyajlarının tamamının 2020 Cenevre Motor Fuarı’nda sergilenmesi bekleniyor. Mercedes AMG E63 aracının tüm özelliklerini de burada bulmak mümkün olacaktır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası