Nissan Qashqai 2018 Fiyat ve Donanımları İle Türkiye’de

0

Tartışmasız kompakt SUV sınıfı denildiği zaman gerek hesaplı fiyat, gerekse yüksek kalite ile kitlelerin tercihi olan marka Qashqai! Nissan Qashqai 2018, bu sezonun en çok satan otomobilleri arasında yerini alabilir. 10 farklı renk seçeneği barındıran 2018 kasa otomobilde 17, 18 ve 19 inçlik üç farklı jant bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 6 farklı donanım paketinin detaylarını da sunan Nissan firması, Visia ile geniş jantlar, ledli sis farları, gündüz sürüş farları, 5 inçlik renkli ekran, 4 hoparlörlü ses sistemi, ısıtlmalı yan aynalar, start & stop sistemleri, deri direksiyon, klima, hız sabitleyici, ABS / EDB / ESP sistemleri gibi aracında donanımsal bazı yeniliklere itti!

Aynı zamanda Nissan Qashqai 2018 ile beraber anahtarsız çalışma sistemi de araçlarınızda sizleri bekliyor olacak! Otomobilin fiyatları ise 92 bin TL’den başlayarak, 170 bin TL’ye kadar devam ediyor! Bu seçilecek olan Nissan markasının motor gücü, aracın iç donanım paketi gibi birçok detaya göre sıralanmakta! Teknik anlamda fazlası ile öne çıkan bir otomobil tasarlayan Nissan markası, bu sezon en çok satan otomobillerini kullanıcıları ile buluşturmaya hazırlanıyor. Lansmana özel fiyatlarla bu otomobili satın almak ve SUV sınıfının konforuna ulaşmak gayet kolay!

Nissan Qashqai 2018 Teknik Özellikleri

Birçok farklı sürüm çıkartmasından dolayı teknik özelliklerde ciddi değişimler söz konusu! Bu sebeple araç seçimi yapılırken mutlaka motor performansı ve iç donanım paketlerine göre gözden geçirmelisiniz. Nissan Qashqai 2018 ile yolların hakimi olma fırsatı çok kolay! 4×4 kapsamında değerlendirilen otomobili ile göz kamaştıran Nissan markası, dCi 130 4×4 ile bu sezon Dünya çapında satış başarısı yakalamayı hedefliyor! Otomobilin teknik özellikleri;

  • Motor – 1.5 litre / 130 PS / 32 NM Tork
  • 6 ileri manuel vites
  • 0 – 100 km / 10,5 saniye / maksimum hız: 190 km
  • Yakıt tüketimi – Şehir içi 5,7 / Şehir dışı 4,5
  • Bagaj hacmi – 401 litre
  • Boş ağırlık – 1527 kg
  • Yakıt deposu – 55 litre

Siz de en yakın Nissan şubesine giderek, Nissan Qashqai 2018 modellerini yakından inceleyebilir ve seçtiğiniz otomobili anında satın alma fırsatına sahip olabilirsiniz. Onlarca farklı fiyat seçeneği ile her bütçeye hitap eden Qashqai’ler piyasaya sürüldü!

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası