Yeni Yaz Lastiği: GoodYear EfficientGrip Performance 2 Tanıtıldı

0

Ünlü lastik üreticisi Goodyear‘ın yüksek performansa sahip yazlık lastikleri olan EfficientGrip Performance modelinin yeni versiyonu olarak gelen, GoodYear EfficientGrip Performance 2 lastiklerinin tanıtımı yapıldı. Markanın yazlık lastikleri ilk olarak 15 ve 19 inç aralığında sunulacak ve toplamda 31 farklı ebatta satın alınabilinecek.

Yeni nesil olarak karşımıza çıkan EfficientGrip Performance 2 yazlık lastikleri eski versiyona oranla %50 daha uzun yol vadediyor. Tanıtım sonrasında bağımsız test kuruluşu olan TÜV SÜD de yeni lastikler hakkında rapor hazırladı. Rapora göre yeni nesil lastikler en yakın rakiplerine oranla hem km, hem de performans olarak %20 daha avantajlı. ABD’li Goodyear‘ın lastikleri testte ıslak ve kuru zeminlerde en kısa fren mesafesine sahip oldu.

Tanıtım sonrası açıklamalar da bulunan markanın Ürün Geliştirme Müdür Yardımcısı görevinde bulunan Xavier Fraipont’da yeni nesil lastiklerin hem uzun km, hem de performans arayışında olan kullanıcılar için biçilmiş kaftan olduğunu belirtti. Ayrıca Xavier Fraipont: ”Goodyear tasarım ekibi ve mühendislerin teknolojik geliştirmeleri, EfficientGrip Performance 2 kullanıcılarına uzun kilometre ve performans rahatlığını yaşatacak.” ifadelerine yer verdi.

GoodYear EfficientGrip Performance 2 yazlık lastiklerinin uzun ömür ve performans sunmasının ardında markanın mühendisleri tarafından geliştirilen yenilikçi teknolojiler yer alıyor. Bu yenilikler yeni nesil lastiğe esneklik ve dayanıklılığın yanı sıra yüksek sırt hamuru sayesinde de ıslak ve kuru hava koşullarında her zaman yüksek performans sunuyor.

Zorlu hava koşullarından alnının akıya çıkan lastikler, desen yapısında da yüksek sayıda esnek blok bulunduruyor. Bu bloklar sayesinde ıslak zemin frenlemelerinde lastik su tahliyesini en etkili şekilde gerçekleştiriyor ve fren mesafesini ciddi oranda kısaltıyor. Yazlık lastiklerindeki genişletilmiş bloklar da yol tutuşuna arttırarak otomobillerin virajlarda ve ani manevralarda gücünü arttırıyor. Bu durum araç hakimiyetini arttırarak sürücüsüne daha güvenli bir yolculuk sunuyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası