Yeni Ford Fiesta 2018 Daha Şık Daha Sportif

0

Yeni açılır panoramik cam tavanı, geliştirilen B&O PLAY müzik sistemi ve sürüş konforunuzu arttıracak  teknolojik değişiklikleriyle Yeni Ford Fiesta 2018 satışları başladı. Hayatımızın artık her evresinde yer edinen teknolojik değişiklikler Yeni Fiesta’nında her detayında incelikle kullanılmış durumda. Ayrıca sürüşleri daha keyifli hale getirmek için Yeni Ford Fiesta 2018’in tavanı açılıp – kapanabilir panoramik cam tavan olarak tasarlanmış. Tüm bu detayları ve daha fazlası hakkında bilgi sahibi olabilmek için Yeni Fiesta’yı keşfe çıkalım.

Kendi segmentinde yer alan diğer araçlara oranla Yeni Ford Fiesta 2018’de performans ve verimlilik arasında bir seçim yapmanız gerekmiyor. Geçtiğimiz son 5 yılın uluslararası motoru ödülünü almayı başaran araç EcoBoost benzinli motoru ile tasarrufu bir üst seviyeye çıkarıyor. Fiesta’nın üstün verimli ve performanslı 1.0 litrelik EcoBoost motoru otomatik başlat – durdur sistemi ile emrinizde. Yeni Fiesta ayrıca 1.5L TDCi Dizel motora da sahip olan Yeni Fiesta, tüm ihtiyaçları karşılayacak motor seçenekleri de sunuyor.

Yeni Ford Fiesta 2018

Yeni Ford Fiesta 2018’in her detayında sürüşü daha konforlu hale getirmek için bir çok yeniliğe yer verilmiş. Kontağı ilk çevirdiğiniz andan itibaren bir çok özelliği uyandırıyorsunuz. Otomatik yanan arka ve ön farlar, araç içi kullanılmış multimedya sistemleri, otomatik park sistemi bunlardan sadece birkaçı. Yeni Fiesta verimliliği, performansı, kullanılan teknolojik gelişmeler ve benzersiz sürüş deneyiminin yanında sürücü ve yolcuları da koruyacak bir dizi sisteme sahip. Acil durumlarda kullanılacak olan SYNC 3 bu özelliklerden sadece biri. Yeni Ford Fiesta 2018’de sürüş deneyiminizi geliştirilen teknolojik özellikler;

  • Gelişmiş Otomatik Park Sistemi
  • Daha hızlı, daha kısa mesafeli acil duruşlar
  • Yokuş Kalkış Destek Sistemi
  • Otomatik Yanan Farlar
  • Daha kolay geri vites
  • Zahmetsiz manevra ve sürüş keyfi
  • Ford SYNC ve Acil Yardım özelliği gibi teknoloji destekli özellikler bulunuyor.

Yeni Ford Fiesta 2018

Motor Seçenekleri

Yeni Fiesta benzinli ve dizel motor seçenekleri sunuyor. Beş yıl üst üste yılın en iyi motoru seçilen ve performansla birlikte verimliliğide içinde bulunduran 2 farklı benzinli seçeneği bulunuyor. 1.0 litrelik EcoBoost benzinli moturu otomatik vites seçeneği ile 100 PS güç ve 170 Nm Tork üretmekte. 1.1 Lt manuel şanzımanlı motoru ise 85 PS güç 110 Nm Tork ve 101 g/km emisyon seviyesi sunuyor. Ayrıca düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan yeni dizel moturu performansıyla da göz dolduruyor. Ödüllü 1.5 TDCi manuel şanzımanlı motoru ile 85 PS güç ve 215 Nm Tork sağlarken 87 g/km’likte oldukça düşük emisyon seviyesi sağlıyor.

Yeni Ford Fiesta 2018

Yeni Fiesta’nın Öne Çıkan Özellikleri

Yeni Fiesta’da B&O PLAY ile 10 hoparlörlü 675 watt’lık yeni ses sistemi kullanılıyor. Özenle araca yerleştirilmiş 10 hoparlör alçak frekans ve derin bas hoparlörü ile güçlü bir ses katilesi sunuyor. Bir konser alanındaki gibi oldukça kaliteli müzik keyfi yaşatan sistem Yeni Fiesta için özel olarak tasarlanmış. Ayrıca konsol bölgesine yerleştirilmiş olan yeni 8 inçlik dokunmatik ekran ile daha kolay erişim ve kontrol sağlanıyor. Ford SYNC 3 sesli sistemi kurulu olan araçta telefon ve müzikleri sesli komutlar ile gerçekleştirebiliyorsunuz. Ayrıca Apple CarPlay yardımıyla da AppLink ile Spotify gibi bazı Apple uygulamalarını da rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Yeni Ford Fiesta 2018 modellerin de artık panoramik cam tavanda kullanılmaya başlandı. İç mekanı daha ferah ve aydınlık hale getirmek için tasarlanmış olan cam tavan tek bir tuşla kontrol edilebiliyor. İki farklı fonksiyonda sürücü ve yolcuları düşünen Yeni Fiesta doğal ışıklara izin verirken, güneş ışığını ve sıcaklığını geri yansıtıyor. Bu özelliği sayesinde araç içine sıcaklık verilmiyor ve araç içindekileri UV ışınlarından da korumuş oluyor. Tüm bu özellikleri Yeni Fiesta’nıza ekleyip çıkarmanız tabi ki sizin elinizde. Metalik ve mat renk seçenekleri ve özel iç ve dış aksesuarlara kadar herşeyi Yeni Fiesta’da kişiselleştirebiliyorsunuz.

Yeni Ford Fiesta 2018

Yeni Ford Fiesta 2018 Diğer Özellikleri

Yeni Fiesta’larda diğer eski araçlarına göre iç dizayn tekrar elden geçirilmiş durumda. Arka yolcu bölümü ve bagaj kısımları yapılan düzenlemeler ile daha ferah ve geniş olacak şekilde tekrar tasarlanmış. Fiesta’nın yeni özelliklerinden biride anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi. Artık aracınızın anahtarını cebinizden veya çantanızdan çıkarmadan aracınızın kilidini açabilir, hatta indikten sonra tekrar kilitleyebilirsiniz. Hatta araca bindikten sonra anahtarı kontağa takmadan aracınızı çalıştırabilirsiniz. Tek yapmanız gereken debriyaja basılı tutmanız Power tuşuna basmanız. Otomatik modeller de ise fren pedalına basılı tutup Power tuşuna bastığınız zaman motor çalışmaya başlıyor.

Yeni Fiesta’da orta konsola yerleştirilmiş olan Ford Dock, oynar başlıklı akıllı telefon tutacağı bulunuyor. Bu cihaz sayesinde araç içinde MP3’lere ve navigasyona kolayca gözünüzü yoldan ayırmadan erişebiliyorsunuz. Araç içindeki depolama alanları da oldukça ince düşünülmüş ve konforunuzu arttırmak için en iyi şekilde yerleştirilmiş. 19 farklı depolama alanı bulunan Fiesta, USB girişi sayesinde de kolay şarj olanağı sunuyor. Yeni Ford MyKey® özelliği sayesinde ise kullanıcılara göre araç içi limitler belirleyebiliyorsunuz. Fiesta’nızı bir arkadaşınıza veya bir aile üyesine verdiğiniz zaman tanımlı olan anahtarla giriş yapıldığı zaman önceden belirlenmiş limitler kullanılıyor. Dilerseniz ısrarcı emniyet kemeri uyarısı, üst hız limiti ayarlaması hatta müzik sistemi ses seviyesini bile ayarlayabilirsiniz.

Yeni Ford Fiesta 2018

Yeni Ford Fiesta 2018 Güvenlik ve Emniyeti

Yeni Fiesta’da ABS fren sistemine ek olarak, elektronik fren gücü dağıtma sistemi daha güvenli ve kontrollü fren yapma olanağı sunuyor. Acil durum fren sistemi sayesinde ise frene uyguladığınız baskı göz önünde bulundurularak gerekirse bu baskı otomatik olarak dahada arttırılıyor. Bu ani ve sert fren uyguladığınız süreçler de ise aracınız diğer sürücüleri de otomatik olarak uyarıyor. Arka kısımda yer alan tehlikeli uyarı ışıkları yanıyor ve fren ışıklarınızda seri şekilde yanıp sönerek diğer sürücüleri uyarıyor.

Yeni geliştirilmiş olan SYNC sistemi ile birlikte herhangi bir acil durumda Fiesta bir düzüne güvenlik önlemleri de alıyor. Herhangi bir kaza durumda hava yastığının aktif hale gelmesi ve yakıt pompasının devre dışı kalması durumunda sistem kendini aktif ediyor. Sistem aktif olduktan sonra kullanılan teknoloji otomatik olarak Acil Yardım birimlerini arıyor. Kaza sonrası konuşamayacak durumda olsanız dahi sistem sağlık ekiplerine GPS yoluyla konumunuzu yolluyor.

Yeni Fiesta, ESP sistemi sayesinde aracınızın seyrini sürekli olarak denetliyor. Seyir izinizde herhangi bir sapma görülmesi durumunda (patinaj gibi) araç otomatik müdahale ederek araç konumunu düzeltiyor. Araç kontrolü için kullanılan bu sistem ayrıca acil frenleme durumunda durma mesafesini de kısaltmanıza yardımcı oluyor. Aracınızın en önemli donanımlarından biri de kuşkusuz lastikleridir. Doğru lastik seçimi ve basıncı yol tutuşundan yakıt tasarrufuna kadar bir çok değeri etkiler. Sensörler sayesinde aracınız her tekeri ayrı ayrı izler ve sorun olması durumda sürücüyü uyarır. Bu sayede herhangi bir aksilik olması durumda kolayca müdahale edebilirsiniz.

Yeni Ford Fiesta 2018

Yeni Ford Fiesta 2018 Fiyatları

Yeni Ford Fiesta Trend 1.1 L M/T modeli için; 16” Jant, SYNC 1& Bluetooth, 4.2” Renkli Ekran, Akıllı Cihaz İstasyonu, Otomatik Başlat & Durdur özelikleriyle birlikte tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı; 68.500 TL.

Yeni Ford Fiesta Titanium 1.1 L M/T modeli için; 8” Renkli Dokunmatik Ekran, SYNC 3 Araç İçi Multimedya Sistemi, 16” Alaşım Jantlar, Gündüz Yanan Led Farlar, Yağmur Sensörü, Otomatik Kararan Dikiz Ayna, Deri Direksiyon, Krom Şeritli Dizayn, Karartılmış Arka Cam, Ön Sis Farı özelikleriyle birlikte tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı; 78.500 TL

Yeni Ford Fiesta 1.1 L Titanium 85 PS + X Paket modeli için ek; Anahtarsız Giriş Sistemi, Otopark Sistemi, Geri Görüş Kamerası, Elektrikli Katlanabilir Yan Aynalar özelikleriyle birlikte tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı; 81.300 TL

Yeni Ford Fiesta 1.1 L Titanium 85 PS MT + B&O Müzik Ses Sistemi özelikleriyle birlikte tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı; 80.600 TL

Yeni Ford Fiesta 1.1 L Titanium 85 PS + Açılabilir Panoramik Cam Tavan özelikleriyle birlikte tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı; 85.200 TL

Yukarıda belirlenen fiyatlar Ford bayiileri için tavsiye edilen satış fiyatlarıdır. Fiyatlar bölge bölge ve şehirler arası hatta bayiliklere göre de farklılıklar gösterebilir. Bilgisini verdiğimiz fiyatlara ek olarak tüm özellikler için taksit imkanı da bulunmakta. Ekleyeceğiniz ve çıkartacağınız tüm özelliklere göre satış fiyatında değişiklikler olur. Yeni Fiesta’yı banka kredisine yerine Ford Options sistemiyle de alabilirsiniz. Sistem sayesinde normal kredilere oranla daha düşük faizlere yeni aracınıza kavuşabilirsiniz. Ford aracılığıyla aldığınız kredinin taksit oranlarında değişiklikler yapabilirsiniz. Options’u kullanan sürücüler son taksit ödemesi öncesi araçlarını herhangi bir Ford modeli ile değiştirebilir. Detaylı bilgi ve taksit seçenekleri için en yakınınızdaki Ford bayisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Yeni Ford Fiesta 2018

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası