Volkswagen Yeni Araç Bakım Modeli Hakkında Bilgilendirdi

0

Yenilikçi araç bakım sistemlerini kullanıcılarıyla paylaşan Volkswagen, sektöre liderlik etmeye hazırlanıyor. Alman otomobil üretim devi, yeni bakım konseptiyle dikkatleri üzerine çevirmeyi başardı. Golf 8 lansmanını yaparken müşterilerini Volkswagen yeni araç bakım modeli hakkında bilgilendiren firma, sistemi kısa süre içerisinde tüm modellerde uygulanabilir hale getirmeyi hedefliyor.

Volkswagen’den Beklenen Yenilik

Tüm dünyada haberlere konu olmayı başaran şirket, yeniliklere imza atarak sektöre liderlik etmeyi sürdürüyor. Volkswagen yeni araç bakım modeli sistemi Golf 8 ile başlayarak kısa süre içinde tüm modellere yayılacak. Yeni lansmanda tanıtılan sistem müşteri beklentileri hedeflenerek memnuniyet üzerine kurgulanmış. Yeni bakım anlayışının müşteri memnuniyeti açısından beklenen değeri görmesi atılacak yeni adımlara da kritik önem taşıyor.

Şirketin Satış sonrası hizmetler ve Acente İlişkileri departmanının sorumlusu olan Achim Schaible, lansmanda söz alarak araçların üstün kalitesinden bahsetti. Avrupa içindeki denetim süresini 24 aya çıkaran şirket, bu yenilikle sürücülerin servislere daha az gelmesini bekliyor. İlk aşamada binek otomobilleri etkileyecek olan bu değişim, 2020 içinde detaylandırılarak daha geniş kapsama yayılacak.

Yeni Standart Denetim Sistemleri

Yeni standart denetim sistemleri, Golf 8 ile uygulamaya alınacak. Entegrasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise eski servis sistemleri de yenilenecek. Uygulama yeni çıkan modellerde de geçerli olacak. Sistem ilk aşamada sadece Avrupa içindeki araçları kapsıyor.

Sistemin daha basit ve şeffaf olması için çalışan şirket yönetimi, Avrupa dışında satılan araçlar için 1 defayla sınırlandırılacak. Her ülkenin kendi şartları göz önünde tutularak koyulan; kilometre ve zaman sınırları genel kurallar çerçevesinde uygulamaya devam edilecek.

Standart Bakım Prosedürleri

Küçük ve büyük araçların bakım prosedürlerini standart hale getirecek olan yeni uygulama, fiyatlandırmada da şeffaflık ilkesini benimsiyor. Otomobil ve trafikte yer eden diğer araçların bakım sürecinin can ve mal güvenliği açısından yarattığı önem diğer unsurlar göz önünde tutularak şekillenecek.

Araç bakım sürelerinin belirlenmesinde etkili olan model ve üretim yılı bilgisi, ortalama olarak değerlendirildiğinde 10 bin kilometrede bir her aracın kapsamlı bir bakımdan geçirildiğini ortaya koyuyor. Daha sık bakım gerektiren araçların tespiti ve sürecin tamamlanması trafikteki güvenliğin daha kontrollü olmasını sağlayacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası