Tofaş Akıllı Üretim Teknolojileri Kapsamında 5 Ödül Aldı

0

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen IDC Akıllı Üretim Teknolojisinin ödüllerine hak kazananlar açıklandı. Bunlar arasında başarılı projeleri ile her geçen gün kendisini daha da büyüten Tofaş yer aldı. Tofaş’ın hayata geçirmiş olduğu beş uygulamalar ile ödül sahibi olması herkesi bir kez daha hayrete düşürmeyi başardı. Her sene olduğu gibi bu seneki gündemde Tofaş yeni ödül aldı haberlerini bolca görüceğiz gibi duruyor.

Tofaş 5 farklı Kategoride Ödüle Layık Görüldü!

Ülkemizde bakıldığı zaman sanayi kurumları arasında beşinci sırada büyük bir başarı ile durmayı başaran Tofaş, birinciliğini bu yıl ilk olarak akıllı bulutta lot büyük verisi ile gerçek zamanlı tahminlenme adlı projesiyle alırken bir diğer birincilik ödülünü ise;

  • Yine aynı şekilde veri alt yapısı adlı projesi ile de birinciliğe hak kazanmıştır.
  • İkincilik ödüllerinden bir tanesi zamanlı tahminlenme projesini oluştururken;
  • Mükemmel müşteri deneyimi ve bununla birlikte kurumsal dönüşüm adı kategoride de ikincilik ödülüne tekrardan hak kazanmıştır.

Tofoş’ın müthiş başarısını taçlandıran yeni ödüllerini ise çok önemli kişiler verdi. Bu ödüller Haydar Vural (iş çözümleri müdürü), Eren Çopur (Yazılım ve süreç engrasyonu müdürü), Mahir genç (sistem ve işletim yöneticisi), Güler Yemenici (veri bilimi uzmanı), Burak Özşimşek (Yönetim uzmanı) ve Taner Erten (Yönetim uzmanı) tarafından verilmiştir.

Bu Zamana Kadar Alınan Ödüller

50 yıllık başarılı bir geçmişte karşımızda yer alan Topaş bu zamana kadar birçok ödüle layık görülmüştür. En son aldığı Akıllı Üretim Zirvesi kapsamında düzenlenen ödül gününde beş ödüle layık görülerek de 50 yıllık tecrübesini bir kez daha kanıtlamıştır.

Türkiye İhracatlar Meclisi 2017 yılında İhracat Şampiyonları adlı bir ödül töreni düzenlemiş ve Tofaş en fazla ihracat yapan şirketler arasında üçüncü sırada yer alarak ödüle hak kazanmıştır. Aynı şekilde 2018 yılında da almış olduğu ödüller ile herkesi kendisine hayran bırakan firma, 2019 yılında aldığı birçok ödül ile de her geçen yıl daha da fazla adından söz ettireceğe benziyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası