Porsche 911 GT3 RS Ziyaretçileri Kalbinden Vurdu

0

Hız kesmeden devam eden Cenevre Otomobil Fuarı, Dünya otomotiv devlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bir çok markanın boy gösterdiği fuarda Alman otomotiv devi Porsche’de bir çok aracını sergiledi. Porsche’nin ziyaretçilerden tam puan aldığı otomobillerinden biride Porsche 911 GT3 RS oldu.

Spor otomobil severlerinin yakından takip ettiği Alman şirket, 911 GT3 RS’nin makyajlanan yeni görünümü ile hız tutkunlarını kalbinden vurmayı başardı. Oldukça etkileyici bir yapıya sahip olan modelde makyajlama ile birlikte iç ve dış tasarımda ufak tefekte olsa bazı değişiklikler yapılmış. Bunlardan biride spor modelde yapılan aerodinamik değişiklikler. Yapılan bu değişiklik ile birlikte eski modele oranla aracın yere basma kuvveti arttırılmış ve seyir halinde iken yola daha sağlam tutunması amaçlanmış.

Porsche 911 GT3 RS Ziyaretçileri Kalbinden Vurdu

Porsche 911 GT3 RS

Otomobilde performansı arttırmak adına yapılan değişikliği destekleyecek dış tasarımda ise ufak dokunuşlar yer alıyor. Bunlardan biri de ağırlığı minimum seviyede tutmak için gerçekleştirilen ön bagaj kapağı ve çamurluklarda uygulanan karbon fiber yapı. Ayrıca tavan kısmında da magnezyum içeren malzeme kullanılmış. Yapılan değişiklikler ile birlikte Porsche 911 GT3 RS‘nin fazlalıklarından kurtulunmuş ve otomobil gövdesi hafifletilmiş. Porsche 911 GT3 RS’nin kaputunun altında da tam bir yol canavarı yatıyor. 911 GT3 RS’de 4.0 litrelik 6 silindire sahip bir motor tercih edilmiş. Bu motor 520 HP’ye kadar güç üretimi sağlarken, 469 Nm tork üretimine sahip. Markanın en sevilen modellerinden biri olmayı hak eden 911 GT3 RS modeli 0-100 km/s hıza sadece 3 saniye gibi kısa bir sürede ulaşabiliyor.

Porsche 911 GT3 RS Ziyaretçileri Kalbinden Vurdu

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası