Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar

0

Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar hakkında tüm detaylar yazı da yer almaktadır. Aşağıda yer alan bilgiler 2021 yılı kredi kampanyaları dahilinde hazırlanmıştır.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi

Yalnızca ihtiyaç kredilerine ait olan kredi ödemeleri kapsamında kullanılabilecek olan bu kampanya, borç kapatma kredileri arasında en çok popüler olan kampanyalardan biridir. Bunun nedeni İNG Bankasının faiz oranlarının düşük olmasıdır. İNG Bankası kredi kapatma faiz oranı minimum %1,49’dan başlamaktadır. Yalnız bu faiz oranları kredi notu yüksek olan müşteriler için geçerlidir.

Yani borç kapatma kredisi başvurusunda bulunacak olan müşterilerin, kredi notlarının 1850 üzerinde olması gerekmektedir.

Kredi notu 1850 üzeri olan müşteriler %1,49 faiz oranıyla yararlanarak kredi borçları İNG Bankasına transfer işlemi gerçekleştirilmektedir. Kredi notları düşük olan müşteriler ise;

%2,39 faiz oranlarıyla yararlanma imkanı bulmaktadır.

İNG Bankası kredi borcu kapatma kampanyasının en önemli avantajı ise 3 ay ertelemeli olarak imkan verilmesidir. Bu da bankaya yapılacak ödemelerin 3 ay sonrasında gerçekleşeceği anlamına gelmektedir. Alınabilecek kredi limiti ise 5.001-100.000 TL arasındadır. https:www.ingbank.com.tr adresi üzerinden kredi puanına göre taleplerde bulunulmaktadır.

Yapı Kredi Borç Kapatma Kredisi

Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar arasında yerini alan diğer bir banka Yapı Kredi Bankasıdır. Bankaya ait faiz oranları, başvuru yapan müşterilere göre değişkenlik göstermektedir. Kredi notlarının yükseklik oranı faiz tutarlarını da etkilemektedir. Kredi puanları ne kadar yüksekse o kadar düşük faiz ödemesi ile muhattap olunmaktadır. Burada yalnızca dikkat edilmesi gereken nokta kredi borçlarının birleştirilmesi noktasıdır. Yapı Kredi Bankasının şu anki faiz oranları %1,74-2,01 ve de 2,19 arasında başvuruda bulunanların kredi not tutarlarına göre değişiklik göstermektedir. Yapı Kredi Bankası için kolay olarak başvuru yapılması için; “Kredi Türü (Boşluk) T.C. Kimlik Numarası (Boşluk) Aylık Gelir Tutarı” yazılarak 4411’e SMS atılmalıdır.

Akbank Borç Kapatma Kredisi

Yalnızca kredi kartı borçlarının kapatılabileceği bir kampanyadır. Fakat bu kampanyadan yararlanmak için bir Axess kredi kartına sahip olunması gerekmektedir. Akbank Axess kredi kartlarından birine sahip olmak için https://www.akbank.com.tr üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. Axess kredi kartına toplanacak olan diğer kredi kartlarına ait borçlar için en fazla 12 ay vadeli taksit ödeme tutarı oluşturulmaktadır. Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar arasında ön plana çıkan Akbank, boç kapatma işlemi için belirlemiş olduğu faiz oranı ise %1,59’dur. Kredi borçlarının devri esnasında ekstra ücret istenmemektedir. Maksimum 20.000 TL’ye kadar olan tutarlar tek bir kartta toparlanarak ödeme işlemleri gerçekleştirilir.

İş Bankası Müşteriye Özel Faiz Oranı

İş Bankası, borç kapatma kredisi verme işlemini gerçekleştirirken kişilere özel faiz oranlarıyla transfer sağlamaktadır. İş Bankasının sektöründe yer alan rakiplerine karşı en önemli farkı; taşıt, ihtiyaç, konut kategorisinde hepsini tek bölümde birleştiriyor olmasıdır. Kredi transfer ücreti oldukça kolay yapılmaktadır. Aşağıda yer alan yollarla başvuru işlemleri yapılmaktadır. İşbank faiz tutarları ise; %1,50’dir.

SMS kanalıyla başvuruların yapılması için; “NAKİT-T.C. KİMLİK NUMARASI-TRANSFER EDİLECEK TUTAR-AYLIK GELİR MİKTARI” yazılarak 4402’ye SMS atılmalıdır.

İşCep kanalıyla başvuruların yapılması için ; “BAŞVURU-KREDİ-ANINDA KREDİ” sekmesi üzerinden adımlar izlenmelidir.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi

QNB Finansbank güncel kampanyalarıyla aralıksız olarak borç kapatma kredilerini sunmaktadır. Bu konuda çokça tercih edilen bir banka olan QNB Finansbankası; hem ihtiyaç kredilerini hemde kredi kartı borçlarını bir çatıda toplamaya imkan vermektedir.

QNB Finansbankasının kredi faiz oranı diğer bankalarda olduğu gibi kredi notlarına göre değişiklik göstermektedir. Transfer aşamasında faiz oranı ise %1,47/%1,94/%2,22’dir. QNB Finansbank ön başvurusunun yapılması için; T.C. kimlik numarası yazılarak 5030a kısa sms atılması yeterli olacaktır.

Denizbank: Emeklilere Özel Kefilsiz Transfer

Denizbank, kendisini tercih eden müşterilerine oldukça faydalı kampanyalar düzenlemektedir. Denizbank emekli müşterilerinin diğer bankalara olan borçlarının kapatılması için kefilsiz olarak borç kapatma kredisi vermektedir. 100.000 TL’ye kadar olan tüm borçlar Denizbank’a transfer edilerek 12-36 ay vadeye kadar olan ödeme planında %1,24/%1,39 oranlarında faiz uygulaması yapılmaktadır. Uygun koşullarda olan faiz tutarındaki kampanya koşullarında. yararlanmak içinse en önemli şart Denizbank’a ait bir kredi kartının bulunmasıdır. Denizbank’a ait kredi kartının olmaması durumunda faiz şartları daha yüksek olmaktadır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası