Nissan GT-R İçin Tasarlanan Yeni Body Kit Tanıtıldı

0

Japonya’nın otomobil dünyasındaki iddiası sınır tanımıyor. Bu iddia en son piyasaya sürülen Nissan GT-R performansı ile de bir kez daha kanıtlanmış olmuştu. Bu otomobilin performansı o kadar yüksek ki piyasadaki bütün otomobilleri yerle bir ettiği için aynı zamanda bu model otomobil katili olarak biliniyor. Motorunun modifiye edilme özelliği sayesinde de performansı katlanıyor.

Liberty Walk’tan Yeni Body Kit

Performansı ve aynı zamanda dış görünümü göz dolduran Nissan GT-TR için bir yenilik daha geliyor. Liberty Walk firması Nissan GT-R için iki yeni body kit üretti Bu body kitler sayesinde yeni Nissan’lar artık çok dah üstün performansı ve modern görünümlü hale geliyor.

Nissan GT-R İçin Yeni Özellikler

Birinci body kit otomobilin çamurluk, tampon ve kaputlarını yeniliyor. Ayrıca otomobile yeni dev kanatlar ekleyerek yarış otomobilleri ile yarışacak düzeye getiren bu body kitin fiyatı neredeyse otomobilin birinci el fiyatına da yakın. Body kitlerden cam elyafla yapılan versiyon 200 bin lira fiyatıyla otomobilin kendi fiyatıyla yarışıyor.

Karbon işlemeli olan ise yaklaşık olarak 437 bin liradan satılacak. Bu da demek oluyor ki otomobili için body kit almak isteyen birisi ikinci el bir Nissan otomobil fiyatını gözden çıkarmak zorunda kalıyor. Kısa bir değerlendirme yapmak gerekirse Nissan’ın sıfır fiyatı 653 bin, ama siz otomobilinizi karbon işlemeli yapmayı tercih ederseniz 1.111.266, Liberty Walk firmasının Nissan GT-R body kit modelini otomobilinize uygulamak isterseniz 1.689.597 lira ödemek zorundasınız.

Kısacası yeni body kit ve yeni uygulamalar otomobilin ikinci el fiyatını yakaladığı gibi kendi fiyatıyla bile yarışabilecek düzeyde. Bu yüzden performans olarak otomobilinizi güçlendirmek ve modifiye etmek için Liberty Walk firmasının ürünlerini satın almak isteyenler neredeyse bir ev arabasını da gözden çıkarıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası