i30 N’in Yeni Spor Paketi Hyundai i30 N Option Tanıtıldı

0

Hızlı ve performans odaklı hatchback üretimi yapan otomotiv firmaları son dönemler de gözlerini Hyundai’den ayırmasalar iyi olacak. Çünkü firma bu segmentte yakaladığı başarıya bir yenisini daha ekliyor. Hyundai, eskiden Alman otomotiv devi BMW’nin M departmanın eski bir yöneticisini bünyesine katmıştı. Bu atakla birlikte Güney Koreli üretici kendi N departmanını oluşturdu ve performans odaklı bir çok model ortaya çıkartmaya başladı. Bugün ise Paris Otomobil Fuarı’nda, i30 N performans odaklı otomobilinin yeni Hyundai i30 N Option ismini verdikleri yeni opsiyonlu bir halini sergiledi.

Yeni i30 N Option paketi ile birlikte artık müşteriler kendilerine özel otomobil tasarlama imkanı da bulmuş olacak. 25’ten fazla değişebilir parçadan oluşan bu opsiyon paketinin içinde; 20 inç’lik ebattaki jantlar ve lastiklere ek olarak, arka kısımda büyük bir karbonfiber rüzgarlık, oldukça geniş hava girişlerine sahip karbonfiber bir kaput ve 4 çıkışı birden olan egzoz sistemi en belirgin ve öne çıkan detaylar arasında yer alıyor. Hyundai i30 N Option’un yeni değiştirilebilir tüm bu parçalar ile alışagelmiş i30 N’den daha sportif, güçlü ve atik durduğunu inkar edemeyiz.

i30 N'in Yeni Spor Paketi Hyundai i30 N Option Tanıtıldı

Option İç Detaylar ve Motor

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai yeni geliştirilen bu N Option paketi ile otomobilin sadece dış kısmında değil, iç kısmında da önemli dokunuşlar yapmış. İç mekana ilk baktığımızda göze çarpan yeni ve metal olarak değiştirilmiş vites topuzu, konsol bölgesinde uygulanan karbonfiber detaylar, havalandırma ızgaralarının çevresine uygulanan metalik çerçeveler, konsolun üst kısmında ve direksiyon da uygulanan Alcantara kaplamalar ile spor koltuklar bizi karşılıyor. Bu değiştirilebilir seçenekler ile otomobilin dışında olduğu gibi iç mekanda da sürücüler istediği değişikliği uygulayabilecek. Bu sayede i30 N modeli hem dıştan hem de iç tasarım değiştirilmeleri sayesinde çok özel bir araç haline kolaylıkla gelebilecek.

Hyundai i30 N Option

Hyundai, i30 N Option paketi hakkında verilen bilgiler dışında bir açıklama yapmadı. Buda akıllara yeni opsiyon seçeneklerinde de motor seçeneklerinin aynı kalacağı izlenimini veriyor. i30 N’in kaputunun altında turboşarjlı 2.0 litrelik bir benzinli motor bulunuyordu ve 275 beygir güç üretimine sahipti. Önden çekişli olan otomobilin şanzımanı ise 6 iler manuel şeklindeydi. Önümüzdeki süreçte bu seçeneklere ek bir güncelleme gelir mi? Yeni seçenekler listeye eklenir mi? belirsizliğini korumakta. Hyundai N Option ismini verdiği bu spor paketi yakın gelecekte piyasaya çıkartacağını açıkladı.

Hyundai i30 N Option Arka Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası