Geely Bo Rui GE Pekin’de Tanıtıldı

0

Çinli otomotiv üreticisi Geely, kendi modelleri arasında en üst seviyedeki sedan otomobili olacak Geely Bo Rui GE modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Markanın kendi kurmuş olduğu tasarım merkezi tarafından yaratılan bu amiral gemisi otomobil, bugünlerde kapılarını ziyaretçilerine açan Pekin Otomobil Fuarı‘nda boy gösterdi. Yeni faliyete geçen firmanın tasarım merkezinin başında ise Volvo grubundan gelen Peter Horbury bulunuyor. Horbury artık sadece Geely için değil şirketin alt markaları arasında bulunan Lotus ve LEVC tasarımlarıyla da ilgilenecek. Belirtmekte fayda var LEVC şirketi de Londra için yürütülen bir taksi projesini üstleniyor.

Geely Bo Rui GE hakkında da açıklamalarda bulunan Peter Horbury, yeni sedan modelin batıdan esinlenmediğinin de altını çiziyor. Otomobil tamamen Çin’in değişken talepleri doğrultusunda tasarlanmış ve üretilmiş. Ayrıca Horbury; ”Çin pazarı ve Çinli müşteriler otomobil tasarımı konusunda daha karmaşık hale geldiler. Bu yeni nesil otomobil’de pazar müşterilerini memnun etmek için verdiğimiz çabanın sonucu. Bu çabada Çin temelli şirketler arasından Geely markasını segment öncüsü haline getirmeyi başardı.” ifadelerine yer verdi. Geely’nin başında bulunan isim CEO An Conghui ise; ”Biz zenginler için koleksiyonluk modeller değil, halk için ve onların ihtiyaçları için otomobil üretiyoruz. Bo Riu GE modeli de bunun öncülerinden olmuştur.” dedi.

Geely Bo Rui GE Pekin'de Tanıtıldı

Geely Bo Rui GE

Markanın Bo Rui GE ismini verdiği modelin okunuşu ise ”bow ray” şeklinde. Bu sedan otomobile sahip olmak isteyecek sürücüler ise 1.5 litrelik bir benzinli motor seçeneğine ek plug-in hibrit seçeneği ile satın alabilecekler. Ayrıca bu Geely sedan modeli 7 ileri otomatik şanzımanı ile birlikte oldukça performanslı ve tasarruflu bir yapıda olacak. Aracın dış tasarımına baktığımız zaman örüntü tasarımına sahip ön ızgarası, metal görünüme kavuşturulmuş gövde parçaları, dikkat çekici yapıda dizayn edilmiş ön ve arka far detaylarıyla da otomobilin alt segment bir otomobil olmadığını çok rahat anlayabiliyorsunuz. Ayrıca 12 inç olarak konumlandırılmış bilgi eğlence sistemi ve oldukça şık yapıdaki konsol bölgesi aracın kalitesini oldukça ön plana çıkarmış durumda.

Geely Bo Rui GE Pekin'de Tanıtıldı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası