Ford Ranger Raptor Üretimi Başladı

0

ABD’li otomotiv üreticisi marka, yeni Ford Ranger Raptor modelinin üretimine Michigan’da bulunan tesisinde başladı. Teslimatlarına 2019 yılının 4. çeyreğinden itibaren başlanacak Ranger modelinin Amerika pazarındaki satış fiyatları ise 24.300 dolardan başlayacak. SUV modelin tüm donanım paketleri ile alınması taktirde ise (tüm donanım özellikleri) bu fiyat 47.200 dolar seviyelerine kadar çıkabilecek. Amerika’lı üretici müşterilerin araçlarını istedikleri gibi kişiselleştirmesi adına da yeni modeli ile birlikte 75 farklı aksesuar seçeneğini de opsiyonel olarak sunuyor.

Ford Ranger Raptor Üretimi Başladı

2019 yılında müşterilerin beğenisine sunulacak olan Ford Ranger Raptor 2 veya 4 kapılı olmak üzere Super Cab ve Super Crew seçenekleri ile gelecek. İki versiyon seçeneklerinin de kaputunun altında birer 2.3 litrelik hacime sahip turboşarjlı bir motor olacak. Ayrıca bu motor 270 beygirlik güç üretiminin yanı sıra 420 Nm tork değerine de sahip olacak. Müşteriler ayrıca 10 ileri otomatik bir vites sistemi ile gelen araçta 2 veya 4 tekerden çekiş sistemini de seçebilecekler. Opsiyonel olarak seçilen FX4 Off-Road paketi ile araca elektronik diferansiyel, özel süspansiyon ayarı ve Terrain Management System gibi bazı özel değişiklikler gelecek. Bu özel paketin değeri ise 1.295 dolar olarak açıklandı.

Ford Ranger Raptor Üretimi Başladı

Ford Ranger Raptor

Yeni modelin bir pick-up olması sizi yanıltıp Ranger’i aklınızdan standart kalıplara otutturmasın. Araçta kişiselleştirmeye yönelik dış ve iç tasarım da bir çok opsiyonel seçenek bulunuyor. Bunlardan bazıları ise; Ford Sync 3 bilgi eğlence ekranı, Co-Pilot 360 sürüş asistanına bağlı olan kör nokta tespit sistemi, çapraz araç ikazı, arka kasa için özel bir kamera ve şerit takip sistemi gibi öne çıkan donanım seçenekleri yer alıyor. Ayrıca Ford müşterileri dilerse Ranger’e opsiyonel olarak  Bang & Olufsen markalı ses sistemini, yağmur sensörünü ve bilgi eğlence sistemine entegreli navigasyon sistemini de satın alabiliyor. Önümüzdeki süreçte Yeni Ranger hakkında ne gibi değişimler olup hep beraber göreceğiz. Ayrıca belirtmekte fayda var yenilenen bu fabrika da markanın yeniden hayat verdiği Bronco modelinin de üretimine başlanacak. Bilindiği gibi bu fabrika geçtiğimiz süreçte 850 milyon dolarlık bir yatırım ile büyük bir değişimden geçmişti.

Ford Ranger Raptor

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası