Ford GT 2018 Hız ve Performans İçin Tasarlandı

0

Gerçek inovasyonu ve 3.5 litrelik ödüllü EcoBoost motoru ile göz dolduran Ford GT 2018, üstün Ford mühendisliğinin doruk noktası olarak gösteriliyor. Racing tarzında ki bu muhteşem otomobil, birçok ünlü sanatçının da garajında tuttuğu otomobiller arasında yer alıyor. 2018 yılı itibariyle en yeni makyajlamaların yapıldığı otomobil, yeni seri donanımlarını kişilere aktarıyor. Ford GT 2018, muhteşem performans ve teknoloji ile iç içe bir donanım harikası olmasıyla öne çıkıyor. Karbon Fiber gövdesi ve 600 beygir gücünü aşabilen V6 Ecoboost motoru ile teknolojiyi daha üst noktalardan ele alabiliyorsunuz.

Ford GT 2018 Hız ve Performans İçin Tasarlandı

Uzun süspansiyon kolları ve amortisör aracılığı ile yolda maksimum verimliliği almanız hedeflenir. Performance mühendisleri tarafından tasarlanan özel süspansiyonlar sizlere çalışmalarda en üst düzeyi ele alma fırsatı veriyor. Sınıfının çok satanlar alanına girmiş olan otomobili, fiyatı bakımından biraz pahalı olmasından dolayı Türk kitlelerce ancak takip altında tutuluyor. Çift turbo şarj sistemi, ara soğutmalı 3.5 litrelik motoru ve 600 beygir gücü ile tasarlanan Ford GT 2018, bu alanda kitleler için öne çıkan bir otomobil tasarımı olarak görülüyor.

Ford GT 2018 Hız ve Performans İçin Tasarlandı

Ford GT 2018 Motor

V6 Ecoboost motoru ile tasarlanan 2018 Ford GT, bu alanda sizlere yüksek NM tork gücü ve aynı zamanda BG gücü ile hitap ediyor. 600 beygir olarak ön plana çıkartılmış olan bu otomobil, sınıfının bugüne kadar üretilmiş en iyi arabaları arasında yer alıyor. Sürüş konforunu baştan ele almak ve muhteşem bir otomobile sahip olmak istiyorsanız hemen siz de 2018 Ford GT için en yakın Ford bayisine gitmekten geri kalmayın.

Ford GT 2018 Hız ve Performans İçin Tasarlandı

Ford GT 2018 Fiyatları

2018 Ford GT fiyatları açıklandı. 4 milyon TL civarı bir fiyatlandırma ile piyasaya sürülecek olan otomobil için şimdiden birçok kişi araştırma yapmaya başladı. Fiyatı bakımından biraz pahalı olsa da sınıfında önemli bir başarı yakalamak isteyenlerin ortak tercihi olarak görülüyor. Bu noktada ise üst düzey bir araca sahip olmanız demek, her koşulda sizlere güvenilir otomobil konforunu ele alma fırsatları tanıyor. Üstün Ford donanımlarına ve mühendislik harikasına sahip olan Ford GT bir çok kişinin hayallerini süslemeye devam edeceğe benziyor.

Ford GT 2018 Hız ve Performans İçin Tasarlandı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası