Dünyanın İlk 5G Bağlantı Destekli Lastiği: Pirelli Cyber Tyre

0

Lastik üretimi son dönemlerde oldukça popüler bir hal aldı. Çünkü değişen ve gelişen dünya sistemi soğuk ve karlı havalarda ve zor koşullarda zarar gören lastiklerin kullanım oranları giderek azalmaktadır. Artık öyle ki en kötü marka arabaların bile lastikleri oldukça lüks olarak üretilmektedir. Devlet kontrolünde lastik değişimleri yapılmakta ve her mevsimde farklı bir lastik kullanımı öngörülmektedir. Bu nedenle lastik üretiminde kalite konusu da oldukça değerli bir seçenek haline dönüşmüş durumdadır. Lastik üreticilerinden olan Pirelli Cyber Tyre bu kaliteli üretimleri daha da geliştirerek yeni teknoloji 5G ile uyumlu hale getirdi. Üretilen lastiğin en kısa sürede piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yeni Nesil Teknoloji

Yeni üretilen 5G uyumlu olan lastiklerin kullanımı özellikle kış aylarında lastik durumunun kontrollerinin yapılmasının zor olduğu alanlarda kullanım açısından büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Kış aylarında zorunlu olarak uyulması gereken lastik şekline göre devletlerin bu lastiklerin kullanımına izin vermesi beklenmektedir.

Ayrıca sürücünün araç içerisinden kontrol edebildiği bu 5G lastikler sayesinde kazaların büyük bir oranda azalacağı ve sürücülerin can güvenliklerinin de sağlanacağı öngörülüyor. Son dönemlerde lastik kullanıcılarının üzerinde durduğu kalite konusunun da ötesine geçerek lastik kontrollerinin her an kontrolünün sağlanması büyük bir avantaj.

Yağmurlu ve karlı günlerde kayganlık, yere tutunma durumu kontrol edilebiliyor. Üretici firma üretilmiş olunan bu lastiklerin sadece Audi marka araçlar için üretilmiş olmadıklarını ve her araca uygun bir duruma sokulabilme imkanına sahip olduklarının altını çizdiler.

Pirelli Cyber Tyre ile Can Güvenliğinde Yeni Adım

Can güvenliğinin sağlanması konusunda özellikle trafik kazalarını önlemek amaçlı olarak konulmuş olunan kuralların bazen yetersiz kaldığı biliniyor. Bundan dolayı gerekli önlemlerden diğeri ise üretilen araçların kullanım açısından daha dayanıklı ve güvenilir olması gelmektedir. Kullanıcıların can güvenliğini sağlamak ve her an yolda kalmayı engelleyen 5G üretimi yeni nesil lastikler kısa bir süre sonra piyasada yerini alacak. Bu sayede kullanıcılar her yerde direk olarak arabadan inmeden ve ek bir efor sar etmeden aracın tekerleklerini kontrol edebilme imkanına sahip olacaklar.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası