TVR Griffith 2019’da Spor Otomobil Piyasasını Kasıp Kavuracak

0

İngilizler spor otomobil konusunda kendisini aşıyor. İngilizlerin en çok satan spor otomobil markası TVR, yepyeni bir modelini 2018 yılının ilk çeyreğinde asfalta indirmeye hazırlanıyor. TVR Griffith 2019 ile siz de hafif ve güçlü bir spor otomobil sürüş konforuna bütünü ile erişebileceksiniz. TVR, 1974 yılında kurulan ve İngilizlerin hafif, sportif otomobil çatısı altında ürettiği bir araç türü olarak bilinmektedir. Kaputu altına yerleştirilen güçlü motor sayesinde ağırlığı daha düşük tutulmakta ve aerodinamik elde etme fıratı verilmektedir.

2019 TVR Griffith 4314 mm uzunluğu, 1850 mm genişliği, 1239 mm yüksekliğe sahip. bunun yanı sıra 5.0 litrelik V8 atmosferik motor yer aldığı gibi, ton başına da 400 beygir güç üretiliyor. Aracın boş ağırlığı ise 1250 kilogram. Araçta 6 ileri manuel şanzımanlı ve arkadan itişli vites seçenekleri yer alıyor. 0 ila 100 arası hızlanması 4 saniye bulan ve toplam hız limiti 322 km olan otomobil, güvenlik testlerinden de 5 yıldız almayı başardı. 2019 TVR Griffith, ön kısmında 6 pistonlu 370 mm disk, arka kısmında ise 4 pistonlu 350 mm diske sahip bir fren sistemi barındırıyor. Ön jantlar 19 inç, arka jantlar ise 20 inç olarak tasarlanmıştır. Sportiflik yakalamak açısından alcantara deri kumaşı ön plana çıkartan üreticiler, abartıdan uzak bir otomobil tasarlamayı tam anlamıyla başarmış diyebiliriz. 2019 TVR Griffith sizlere konforu tam anlamıyla vaat ediyor.

2019 TVR Griffith Fiyatları

2019 TVR Griffith fiyatları henüz Türkiye’de açıklanmadı. Fakat İngiltere’de 90.000 sterlin gibi bir rakamdan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak. Araç, 2018 yılında sadece 500 adetle sınırlı üretim gerçekleştirecek. Yani siz de bu hız oyuncağına sahip olmak istiyorsanız firma üreticileri ile iletişime geçmeli ve üretim tarihinden itibaren bir tanesini kendinize ayırtmalısınız. Aksi halde milyonlarca TVR hayranı, siz adım atmadan 500 adet sınırlı üretimde yer alan bu otomobilleri anında silip süpürebilirler. Sınıfının çok satan otomobili, Avrupa’nın birçok ülkesinde kitlelerin beğenisini kazanmaktadır. Bu sebeple markaya gösterilen ilgi ve alaka çığ gibi büyürken, pek çok kişi bu aracın sahibi olabilmek için TVR firmaları ile iletişim halinde olmaya çalışıyor. 2019 TVR Griffith ile yollarda muhteşem bir sürüş deneyimine hazır mısınız?

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası