Denizbank BankaKartım Temassız Ödeme Kapatma

0

Denizbank tarafından kullanıma sunulan temassız BankaKartım son derece işlevsel kartlardan biridir. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren banka bu kart sisteminde kişilere kartın temassız özelliğini açma kapama işlemini yapabilme imkânı sunuyor. Kişiler bu karta sahip olduklarında rahatça kartın temassız özelliğini açıp kapama imkânı elde edebilirler. Denizbank BankaKartım Temassız Ödeme Kapatma işlemi için şubelere ya da telefon bankacılığı ile başvuru yapabilirsiniz.

Temassız BankaKartım Şifre Belirleme

Temassız BankaKartım kartı size şifresiz ve temassız ödeme özelliği olmadan gelmektedir. Bu kart elinize ulaştığı anda sorumluluğu da başlar. Kartın öncelikle şifresini belirlemeniz gerekmektedir. Bu karta şifre belirlemek için SIFRE boşluk 4 haneli şifrenizi yazıp tekrar boşluk yaparak kartın son dört numarasını girmeniz gerekir. Bu şekilde mesajı 3280’e göndererek şifre belirleme yapabilirsiniz.

Bir diğer Temassız BankaKartım şifre belirleme şekli ise 0850 222 0 800 numarasını aramaktır. Telefon bankacılığı ile kolayca şifrenizi belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda şubelere giderek de şifrenizi belirleme şansı bulabilirsiniz. Kartınızın şifresini sonra yapılan ilk işlem sonrasında temassız özelliği de açılmış olacaktır. Eğer bu kartı temassız olarak kullanmak istemezseniz yeniden kapatma şansınız bulunmaktadır.

Denizbank BankaKartım Temassız Ödeme Kapatma

Temassız BankaKartım kullanıcıları bu kartın temassız özelliğini diledikleri anda açabilir ya da kapatabilirler. Bu işlemi yapabilmek için kartınızın temassız özelliğinin aktif olması gerekmektedir. Kartı teslim aldıktan sonra şifresini belirlediğinizde ve ilk ATM ya da POS cihazı işlemi yaptığınızda temassız özellik kendiliğinden aktif hale gelmektedir. Bu özellikten yararlanmak istemiyorsanız BankaKartım temassız özelliğini kapatma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu özelliği kullanmak istemiyorsanız DenizBank şubesine giderek bu özelliği kapattırmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Bu işlemi aynı zamanda telefon bankacılığı ile de kısa yoldan yaptırma şansı elde edebilirsiniz. Temassız kullanım hakkı kişilerin özgür iradesine bırakılmış olan bir durumdur. Böyle durumlarda bankanın müşteri hizmetlerinden detaylı bilgiler edinmek gereklidir. Bu işlem için eğer kartınızı yeni aldıysanız önce temassız özelliğinin aktif hale getirilmiş olması gereklidir. Sonrasında ise müşteri hizmetlerini arayarak hızlıca bu özelliği iptal ettirebilirsiniz. Telefon bankacılığı için 0850 222 0 800 numaralı hattan yardım alabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası