DenizBank Çalışma Saatleri

0

DenizBank müşterisi iseniz para transferi, ödeme, hesap açma, kapatma, kredi başvurusu gibi bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmek için DenizBank şubelerinin mesai saatlerini merak edebilirsiniz. DenizBank şubelerinin çalışma saatleri, hafta sonu ve resmi tatillerde çalışıp çalışmadığı, Korona Virüs tedbirleri çerçevesinde mesai saatlerinde yapılan düzenlemeler ve diğer sorularınız için yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

DenizBank Çalışma Saatleri Nasıldır?

DenizBank şubeleri hafta içi saat 09.00 ile 17.00 arasında hizmet vermektedir. Cumartesi ve pazar günleri banka hizmete kapalıdır. Bankanızın çalışma saatleri dışında bankacılık işlemlerinizi yapmak için;

  • Denizbank internet bankacılığından havale, EFT, fatura ödemeleri, hesap açma/kapama başvurusu gibi çeşitli bankacılık işlemlerini kendiniz yapabilirsiniz.
  • Mobil DenizBank uygulamasını kullanarak internet bankacılığı ile yapılan aynı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • 0850 222 08 00 numaralı müşteri hizmetlerinden kesintisiz hizmet alabilirsiniz.
  • DenizBank ATM’lerinden bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz.

DenizBank Şubeleri Öğle Saati Açık mı?

DenizBank şubeleri 12:30 ile 13:30 saatleri arası arasında öğle arası sebebiyle kapalıdır. Bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmek için 12.30’dan önce ya da 13:30- 17:00 saatleri arasında DenizBank şubelerine başvurabilirsiniz.

DenizBank Şubeleri Hafta Sonu Açık mı?

DenizBank şubeleri yalnızca hafta içi hizmet vermektedir. Cumartesi ya da pazar günü acil bir gereken bir bankacılık işlemi olduğunda İnternet Bankacılığı, Mobil DenizBank uygulaması, DenizBank Müşteri Hizmetleri ve diğer hizmet kanallarına başvurabilirsiniz. İnternet şubesi ile bankacılık işlemlerinizi yapmak için Denizbank.com.tr adresinden giriş yapabilir ya da MobilDeniz uygulamasını kullanabilirsiniz.

DenizBank Resmi Tatil Günleri Açık mı?

DenizBank şubeleri yasal mevzuat gereği dini bayramlarda ve resmi tatillerde hizmete kapalıdır. Bankacılık işlemlerinizi diğer hizmet kanallarından kesintisiz gerçekleştirebilirsiniz.

Korona Virüs Tedbirleri Sebebiyle DenizBank Şubelerinin Çalışma Saatleri Nedir?

Korona Virüs tedbirleri kapsamında tüm kamu kurumları ve özel kuruluşların çalışma koşullarında çeşitli düzenlemelere gidilmiştir. Bu doğrultuda DenizBank şubelerinin de çalışma saatlerinde değişiklik yapılmıştır. DenizBank şubeleri Korona Virüs tedbirleri çerçevesinde hafta içi 12:00 ile 17:00 saatleri arasında hizmet vermiştir. Yeni normal sürecinin başlamasıyla birlikte şubeler eski çalışma saatlerine geri dönmüştür.Yeni normal sürecinde DenizBank şubelerinin çalışma saati yeniden 09.00- 17.00 olarak belirlenmiştir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası