DenizBank IBAN Öğrenme

0

DenizBank vadesiz hesabınızdan para transferi, borç ödeme, para alma gibi bankacılık işlemlerini yapmak için IBAN numarasını gerek duyabilirsiniz. IBAN numaranızı;

  • DenizBank şubelerinden
  • DenizBank Müşteri Hizmetlerinden
  • DenizBank ATM’lerinden
  • Hesap cüzdanınızdan
  • İnternet bankacılığından ya da mobil uygulamadan öğrenebilirsiniz.

DenizBank Şubelerinden IBAN Öğrenme

DenizBank hesabınızın IBAN numarasını banka mesai saatleri içerisinde bizzat başvurarak öğrenebilirsiniz. DenizBank şubeleri hafta içi 09.00-17.00 arasında hizmet vermektedir. Şubeden IBAN sorgulama işlemi için hesabın sizin adınıza açılmış olması gerekir. Bankanızın hizmet saatleri dışında IBAN numaranıza ihtiyaç duyarsınız diğer yollara başvurabilirsiniz.

DenizBank Müşteri Hizmetlerinden IBAN Öğrenme

0850 222 08 00 numaralı DenizBank müşteri hizmetlerinden müşteri danışmanları yardımıyla IBAN numaranızı sorgulayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri 7gün 24 saat hizmet vermektedir.

DenizBank ATM’lerinden IBAN Öğrenme

DenizBank banka kartınız ya da kredi kartınızla ATM’den IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. İşleminizi gerçekleştirmek için;

  1. Türkiye’nin her yerinde istediğiniz DenizBank ATM’sine gidin, kartınız ve şifreniz ile giriş yapın.
  2. Ana menüden önce Hesaplarım daha sonra Vadesiz Hesaplarım seçeneklerine dokunun.
  3. Bankanızda bulunan vadesiz hesaplarınızdan işlem istediğiniz hesabı seçerek IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz.

DenizBank Hesap Cüzdanından IBAN Öğrenme

DenizBank ‘ta vadesiz hesap açtırdığınızda hesabınıza ait bilgileri gösteren bir hesap cüzdanı verilir. Hesap cüzdanında Hesap cüzdanınızın sol üst kısmında IBAN Numarası kısmını görebilirsiniz.

DenizBank İnternet Bankacılığı IBAN Öğrenme

DenizBank internet bankacılığı ile IBAN öğrenmek için;

  1. Denizbank.com.tr internet adresine gidin, sağ üstte bulunan İnternet Bankacılığı alanından Giriş butonuna tıklayın.
  2. DenizBank internet bankacılığına giriş yapmak için üç alternatifiniz bulunur; T.C. kimlik numarası, kart bilgileri, kullanıcı adı. Giriş yapmak istediğiniz seçeneği belirledikten sonra DenizBank Parolnızı yazın, Devam butonuna tıklayın. DenizBank Parolanızı bilmiyorsanız Kullanıcı Oluştur ya da Parolamı Unuttum butonlarına tıklayarak öğrenebilirsiniz.
  3. Devam butonuna tıkladığınızda DenizBank İnternet Şubesi ana sayfasına yönlendirileceksiniz. Menüde bulunan Hesaplarım sekmesinden hesaplarınızı görüntüleyin. Dilediğiniz hesabı seçin, hesap ekranında IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz.

MobilDeniz Uygulaması ile IBAN Öğrenme

MobilDeniz uygulaması ile IBAN numaranızı sorgulamak için uygulamaya Kullanıcı numaranız/ T.C. kimlik numaranız ve MobilDeniz parolanız ile giriş yapın, daha sonra internet bankacılığı ile işlem yapmak için verilen talimatları izleyerek IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası