Dacia Dokker 2018 İdeal Bir İş Ortağı

0

Tüm ihtiyaçlara karşılık veren Dacia Dokker 2018 yenilenen tasarımıyla hem ailelerin hem de ticaretle uğraşanlar arasında oldukça popüler. Dacia Dokker tüm yollarda ve tüm iklim koşullarında en iyi performansa sahip olmak için adeta baştan yaratıldı. Tüm hava ve yol koşullarında 1.9 milyon km teste tabii tutulan Dokker sağlamlığını, dayanaklılığını ve performansını her koşulda kanıtladı.

Her işinize koşturacak olan aracın öne çıkan özellikleri performans, sadelik ve rekor derecede iç mekan genişliği olsa da dış görünüşünden de taviz vermiyor. Diğer Dacia modellerin de olduğu gibi 1/3 -2/3 şeklinde katlanan koltukları sayesinde oldukça yüksek yükleme ve taşıma kapasitesine ulaşabiliyor. Bu sayede yükleme kapasiteniz 3 m3’e ulaşırken toplam yükleme uzunluğunuz ise 1.16 metre’den 1.57 metreye kadar çıkıyor. Oldukça geniş ve ferah iç hacmi toplamda 800 lt artı olarak kullanılan araç içi saklama alanlarıyla daha da artıyor.

Dacia Dokker 2018 İdeal Bir İş Ortağı

Dacia Dokker 2018 Özellikleri

Dokker tüm kişisel ve ticari ihtiyaçları karşılamak için tasarlanmış durumda. Aileniz için daha fazla alan gerekiyorsa yada tam tersi yükleme için alana ihtiyacınız olduğunda araç istediğiniz gibi uyarlanıyor. Ayrıca Media-Nav multimedya sistemi sayesinde seyir, telefon bağlantısı radyo gibi tüm bağlantılar elinizin altında. Hız sabitleyici ve park sensörleri sayesinde de kolay sürüş deneyimini katlamış oluyorsunuz.

Dacia Dokker 2018 elektronik denge programı ve acil fren destekli fren sistemi sayesinde güvenlik her zaman üst seviyede. Sürücü hava yastıkları tüm Dokker modellerinde sabitken arka yan koltuklarda ISOFIX sistemi ile destekleniyor. Ek olarak araç içi ve dışında bir çok ek aksesuar seçimi ile de aracınızı kişiselleştirebiliyorsunuz. Bunlardan bazıları; Krom aksesuar paketi, Yan basamak, Dacia Kapı Eşikleri, Bagaj ayırıcı ızgara, Çakmak kiti, Paçalık, Yan cam rüzgarlığı, Port bagaj, Standart çeki demiri, Bisiklet taşıyıcı, Enlemesine tavan barı şeklinde.

Dacia Dokker 2018 İdeal Bir İş Ortağı

Dacia Dokker 2018 Fiyatları

  • Ambiance 1.5 dCi 90 bg 66.500 TL
  • Stepway 1.5 dCi 90 bg 69.650 TL
  • Stepway Plus + 1.5 dCi 90 bg 68.150 TL (2017 Model)

Şeklinde. Dokker hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak için ve uygun ödeme koşullarından yararlanmak için size en yakın Dacia bayisini ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretiniz sırasında Dacia Dokker’i yakından tanıyabilir hatta onunla bir test sürüşüne bile çıkabilirsiniz!

Dacia Dokker 2018 İdeal Bir İş Ortağı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası