BMW M4 Tam Bir Pist Otomobili Oluyor

1

Baştan aşağıya modifiye edilen BMW M4, pistte ve yollarda normal M4’lerden daha çok ilgi göreceğe benziyor. Bugüne kadar bir çok BMW modeline modifiye gerçekleştiren Manhart ismindeki modifiye şirketi şimdide elini BMW’nin M4 modeline attı. Bir dizi etkileyici modifiye süreci uygulayan firma, son hale getirdiği otomobile MH4 550 adını vermiş. M4’ün yeni isminden de anlaşılacağı gibi araç 550 beygir güce kavuşturulmuş. Modifiye sürecini gerçekleştiren Manhart firması, geliştirilen bu versiyonun yüksek performanslı ve yarış pistlerine uygun düzenlendiğini özellikle vurguluyor.

Manhart Modifiyeli BMW M4

Söylendiği gibi de araca baktığınız zaman iddaları destekleyen büyük bir rüzgarlık, takla barı ve yeni yarış koltuklarını görebiliyorsunuz. Yeni 550’nin motor kısmını bakarsak, 3.0 litreye sahip çift turbolu 6 silindirli motoru görüyoruz. Motor kısmında uygulanan yeni hava emiş sistemi, kat iptali ve düz boru uygulanması, etkileyici bir egzoz sesi sağlayan Manhart muffler gibi detayların uygulandığını da görüyoruz. Bu kadar yüksek güç değerlerine sahip araç için ayrıca özel bir de motor yazılımı uygulanmış.

Manhart Modifiyeli BMW M4

Manhart Modifiyeli BMW M4

Yeni pist modelinde kullanılan süspansiyonlar normal M4 modellerine oranla daha sert yapılmış. Firma bunun aracın pist odaklı olmasından kaynaklandığını belirtiyor. Manhart’ın düzenleme yaptığı modelde otomobil oldukça sportif ve etkileyici bir dış tasarıma kavuşmuş. Beyaz renkli araca uygulanan kırmızı renkli detaylar birbirini çok güzel bir şekilde tamamlamış. Dış görünümüne uyumlu olarak da araç içerisin de kırmızı ve siyah renkleri taşıyan oldukça şık ve sportif bir kombin gözden kaçmıyor.

Manhart Modifiyeli BMW M4

Dış tasarımda M Performance parçaları, ön lipte ve arka difüzörde parlak karbon görünümle detaylandırılmış. Aracın kaput kısmında da değişiklik gerçekleştiren Manhart firması tamamen karbon bir yapıdan yeni kaput üreterek aracın daha hafif olmasını sağlamış. Dışta olduğu gibi iç kısımda tamamen yarış pistleri odaklı şekillenmiş. Deri kaplı yarış koltukları, Awron markasına sahip göstergeler ve direksiyon simidin de uygulanan yeni tasarım oldukça göz doldurucu. Manhart şirketinden henüz bu modifiyeli pist modelin fiyat bilgisi malesef paylaşılmadı.

Manhart Modifiyeli BMW M4

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Ferhat diyor

    Umarım bu yeni BMW M4 modeli ülkemize de gelir. Bu sayede bizde bu otomobili alıp modifiye ettirmekten kurtuluruz 🙂 gerçekten on numara olmuş.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası