2020 Audi A6 Avant Hibrit Tanıtıldı

0

Alman otomotiv devi Audi, A6 modelinin ilk station wagon plug-in hibrit versiyonlu modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Çevre dostu aile aracı olarak karşımıza çıkan 2020 Audi A6 Avant Hibrit versiyonu geçtiğimiz yıl tanıtımını yapılan markanın A6 Sedan modeli ile aynı PHEV sistemini kullanacak.

Elektrik desteğine kavuşan aracın kaputunun altında ise 252 beygirlik güç üretimine sahip olan bir 2.0 litrelik TFSI motor bulunuyor. Toplam da 368 beygirlik güç ve 500 Nm tork değerlerine sahip olan otomobilin elektrik desteği ise station wagon araca 143 beygirlik bir destek sağlıyor.

2020 Audi A6 Avant Hibrit Tanıtıldı

2020 Audi A6 Avant Hibrit modeli ürettiği bu güç ile birlikte 255 km/s maksimum hız değerini görebiliyor. Tam elektrikli motor ile seyir halindeyken 135 km/s hıza ulaşan otomobil, elektrikli modda 51 kilometre yol alabiliyor. Otomobilin 0’dan 100 km/s hıza ulaşma verileri ise 5.7 saniye olarak açıklandı.

Otomobilin tam elektrikli menzili ayrıca üretildiği topraklarda vergi indirimi de sağlıyor. Alman hükümetinin elektrikli modellere olan desteği sayesinde bu otomobilde %50’lik bir vergi indirimi de uygulanıyor. Almanya’da 71,940 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan otomobilin ülkemizdeki değeri ise güncel kur üzerinden 547 bin TL yapıyor. Tabii ki bu tutara ülkemizdeki ÖTV ve KDV tutarları eklenince durum fazlasıyla değişecek.

2020 Audi A6 Avant Hibrit Tanıtıldı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası