Opel Insignia Grand Sport 2018 Her Açıdan Mükemmel

0

Coupe tarzı özel hatları ile Opel Insignia Grand Sport 2018, göz alıcı bir tasarıma sahip. Sürücüye yönelik geliştirilen özel göstergelerden, ergonomik koltuklara kadar Yeni Insignia’da her detay birinci sınıf işçiliğe sahip. AGR onaylı spor deri koltuklar, orta konsolda ve kapı içlerinde yer alan ortam aydınlatması Insignia’nın şık detaylarından sadece bir kaçı.

Oldukça geniş ve konforlu bir yapıya sahip olan otomobil, 490 litrelik bagaj hacmine sahip. Arttırılmış bagaj hacmine rağmen Grand Sport’un bacak mesafesi de oldukça geniş olarak ayarlanmış. 490 litrelik bu bagaj hacmi istenildiği takdirde de arka koltuklar katlanarak 1450 litrelik bagaj hacmine dönüştürebiliyor. Elite ve Excellence modellerin de opsiyonel olarak sunulan sunroof ise güneş ışığından en iyi şekilde faydalanmanızı sağlarken, özel defrektör sayesinde de içeri rüzgar girmesini engelliyor.

Opel Insignia Grand Sport 2018 Her Açıdan Mükemmel

Opel Insignia Grand Sport 2018 Yenilikleri

Uzun huzmeye sahip göz kamaştırmayan teknolojiye sahip İntellilux LED farlar 400 metreye kadar mükemmel görüş açısı sunar. Insignia karşıdan gelen bir araç algıladığı zaman 16 farklı LED bölmeye sahip farlar diğer aracın konumuna göre o bölgeye ışık vermez. Bu sayede karşıdan gelen sürücülerin gözleri asla kamaşmaz. LED teknolojisini aktif ettiğiniz taktirde 50 km/s hızın üzerindeyken her zaman uzun farlar açılır. Aynı şekilde 35 km/s hızın altına düştüğünüz zamanda otomobil otomatik olarak kısa far moduna geçer.

Konforlu ve güvenli yolculuklar sunan Grand Sport, tampon tampona kazaların önüne geçmek için de otomatik hız sabitleyicisini kullanır. Diğer otomobiller ile belirlediğiniz mesafeye göre Opel Insignia Grand Sport 2018 otomatik olarak gaz ve fren uygulayabilir. Güvenlik paketi içinde yer alan Head-up Display sayesinde de otomobil tüm önemli yol bilgilerini şöför görüş alanındaki cama yansıtabilir. Böylelikle tehlike uyarılarını, araç hızınızı ve navigasyon bilgilerini gözlerinizi yoldan ayırmadan takip edebilirsiniz!

Hem kamera hemde radar teknolojisi ile donatılan Yeni Insignia her koşulda sürücüsüne güvenli yolculuklar sunar. Yaya tanıma özelliğinden, acil frenleme sistemine. Kör nokta uyarı sisteminden, şerit koruma ve şerit ihlal sistemine kadar tüm sürücü destek sistemleri otomobil bünyesinde bulunuyor. Üstün alman teknolojileri ile geliştirilen bu sürücü destek sistemleri sayesinde yolculuklarınızda konforun ve güvenliğin nirvanasını yaşayabilirsiniz.

Grand Sport’da sürüşleri daha keyifli hale getiren bir dizi multimedya ve bağlantı seçenekleri de yer almakta. Bunlardan ilk göze çarpan özellik sesli komut ile kontrol edebilmenize olanak sağlayan navigasyon sistemi. Dahili olarak otomobilde yer alan navigasyon sistemini konsol bölgesine yerleştirilen 8” lik dokunmatik ekrandan takip edebilirsiniz. Ayrıca ekrana bağlı keşfetmeniz gereken bir çok bilgi ve eğlence sistemleri de yer almakta. Multimedya sistemine bağlı 9 hoparlörden oluşan bose ses sistemi de tüm yolculuklarınızda mükemmel ses deneyimi yaşamanıza olanak sağlamakta. Yeni geliştirilen kablosuz şarj sistemi ile de keyfinize keyif katabilirsiniz!

Opel Insignia Grand Sport 2018 Her Açıdan Mükemmel

Opel Insignia Grand Sport 2018 Detayları

2.0 litrelik motor seçeneği ile sunulan 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik şanzımana sahip olan Insignia, teknolojileri ile sizi daha ileriye taşıyabilir. Aynı motor seçeneği ile sunulan güç ve tork dengeleyici 4×4 sistemi ile de tüm yolların üstesinden gelebilirsiniz. Keskin virajlarda en iyi yol tutuşunu sağlamak için Grand Sport, ön ve arka tekerlere güç dağılımı yapabilmekte. Duruma göre sistem ön ve arka tork değeri dağıttığı gibi 4 teker arasında da gücü dağıtıp her zaman yolda kalmanızı sağlayabilir.

Enjoy, Design, Excellence ve Elite modellerine sahip olan otomobil, sağladığı sürüş dinamikleri ve performansına oranla diğer modellere göre %10 daha az yakıt tüketimi sağlar. Üstün sürüş dinamikleri, yenilenen yeni yüzü, konforu ve yeni aksesuarları ile Opel Insignia Grand Sport 2018, Opel Showroom’larında sizleri bekliyor. Otomobil hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak ve modeller hakkında inceleme yapmak için size en yakın Opel bayisini ziyaret edebilirsiniz. Grand Sport’u yakından tanırken onunla bir test sürüşüne çıkmayı da sakın unutmayın!

Opel Insignia Grand Sport 2018 Her Açıdan Mükemmel

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası