Jaguar XE SV Project 8 2018 Piyasaya Girdi

0

Jaguar XE SV Project 8 2018 ile harika bir sürüş keyfine hazır mısınız? D Segmentinin Premium sınıfında yer alan otomobil, bugün itibariyle Almanya fuarında tanıtıldı. En ciddi rakipleri olarak gösterilen Audi ve BMW’ye karşı muhteşem bir çıkış yakalayan marka, tam anlamıyla ‘lüks, sportif ve güvenli araç’ üretimini sağlamış oldu. Aracın motor performansları ise şöyle; 0 litre süper şarj beslemeli motor / 600 PS / 571 Beygir / 700 NM Tork,  0-100 kilometre hızlanması 3.3 saniye, Son hız 320 kilometre Olarak tasarlandı.

6 pistonlu olarak üretilen otomobil, aynı zamanda 400 NM önde, 369 NM arkada karbon seramik fren diskleri ile destekleniyor. Bu da kullanıcılara Jaguar XE SV Project 8 2018 serisini tam anlamıyla hız için yaratılmış bir otomobil olarak öne çıkartıyor. Aerodinamik ve tasarım bakımından da dikkat çeken otomobil, karbon fiber spoylerler ile desteklenmiş. Aynı zamanda ön ve arka çamurluklar aerodinamik yapının yaratılması için genişletilmiş. Arka difüzör, önde 9.5 ofsetlik ve arkada 11 ofset olan 20 inçlik jantlar da kullanıcılara sunuluyor. Jaguar XE SV Project 8 2018, Michelin Pilot Sport Cup 2 lastikleri ile donatılmış.

Jaguar XE SV Project 8 2018

Jaguar XE SV Project 8 2018 İç Donanımı

Jaguar XE SV Project 8 2018 yaşam alanları ile de göz kamaştırıyor. İç kısmında ki donanımını birçok kullanıcının merak ettiğini biliyoruz. 12.3 inçlik TFT dijital gösterge paneline sahip olan araç, 320 kilometre hıza kadar kadranı ve bu ekrandan 3 boyutlu harita görüntüleme gibi birçok özelliği sunuyor.Aynı zamanda 10.2 inçlik dokunmatik multimedya ekranının da yer aldığı otomobilde 380 Watt RMS ses çıkış gücüne sahip olan 11 hoparlörlü Meridian ses sistemine de yer verilmiş. Ek olarak alternatif koltuk paketleri sunan Jaguar markası, bu sayede yarış koltuklarının takılarak arka koltukların iptal edilmesini de sağlayabiliyor. Bu sayede boş ağırlık için 12.2 kilogram kadar bir tasarruf edilebiliyor ve Jaguar XE SV Project 8 2018, tam anlamıyla yarış otomobili haline dönüşüyor! Aracın satış fiyatları ile alakalı henüz net bir bilgi yokken, yakın zamanda hem Avrupa, hem de Türkiye satış fiyatlarının açıklanması bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası