Renault Clio 2018 Özellikleri ve Fiyatları Açıklandı

0

Bu yılın merakla beklenen otomobili Renault Clio 2018, yollarda harikalar yaratmak için piyasaya sürüldü. Yakıt, enerji ve tasarım bakımından dikkat çeken otomobil, kendi kapsamında alternatif motor seçenekleri ile sunulacak.

Renault Clio 2018 maksimum hız olarak 167 kilometreye kadar çıkabilecek. Manuel vites olarak üretilen otomobil, yakıt konusunda da ‘cimri’ tavrı ile otomobil almak isteyenlerin öncelikli tercihi konumunda yer alıyor. Ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 5,5 litre olan otomobil, şehir dışında ise 4.7 litreye kadar inen avantajlar sunuyor. Aracın teknik donanımında geçtiğimiz seneye nazaran yapılan düzenlemeler;

  • Yokuş kalkış sistemi
  • Yol bilgisayarı
  • Direksiyonda kumanda sistemi
  • ABS frenleme sistemleri
  • Klima yenilikleri
  • Alüminyum çelik jantlar
  • Sürücü hava yastıkları
  • Yolcu yastıkları
  • Trafik işaretlerini algılama

Gibi birçok yenilik bu araçla beraber sizlerin olacak. Dış tasarımıyla makyajlamalara tabii tutulmuş olan otomobil, ön ve arka kısmında yer alan LED Pure Vision isimli aydınlatma sistemi ile göz kamaştırıyor. İç tasarımı hakkında da mühendislerin yaptığı çalışmalar aracın çok daha çekici bir konuma ulaşmasını sağlamış. En çok dikkat çeken ayrıntı ise deri kaplı direksiyon simidi ve döşemeler..

Renault Clio 2018

Renault Clio 2018 Tüm Ayrıntıları

Uzun yolculuk yapmak isteyenler için yüklerini kolaylıkla muhafaza edebilecekleri 1945 mm bagaj hacmi belirlenmiş. Ayrıca tavan bagajı bölümünde dilerseniz ek yüklerinizi veya bisiklet gibi alternatif ürünlerinizi taşıyabilirsiniz. Muhteşem bir ses efektine sahip olan otomobil, kolonların ses ile kulakları yormayacağı bir şekilde düzenlenmiş. Araç içerisinde kendi kendine dengeleme özelliği yer alıyor.

Renault Clio 2018

Renault Clio 2018 fiyatları Clio Joy için 64.900 TL başlangıç fiyatı ve aylık 919 TL’lik taksitler olarak belirlenmiş. Renault Clio Touch için ise 74.650 başlangıç fiyatları ve aylık 1.006 TL’lik taksitleriyle başlıyor. Bunun dışında aracı 24 ay vadeyle de herhangi bir Renault firmasından taksitle satın alabilirsiniz. 24 ay taksitle satış fiyatının yanında çok daha uygun fiyatlara da peşin de alım yapabilirsiniz. Bu otomobil için Renault firması tamamen sizlere özgü ödeme planları oluşturmaktadır. Araç sahibi mi olmak istiyorsunuz? O halde en yakın Renault mağazasına giderek, bu yılın bomba otomobili Renault Clio 2018 ile tanışın.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası