2019 Volvo Yeni V60 Modeline Yakından Bakın

0

Volvo, yepyeni modeli V60 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Volvo markası, güvenirliğiyle ve sağlamlığıyla tanınan bir markadır. Uzun zamandan beri Euro NCAP’te beş yıldız alan Volvo modelleri, pratikte de sağlamlığını kanıtlayan olaylarla doludur. Bu sefer Volvo, Sportswagon olarak adlandırdığı V60 modeliyle dikkatleri üzerine çekmekte. Güvenirliğinden şüphe duydurmayan model, Volvo tarafından Sportswagon’un yeni nesli olarak tanımlanıyor. Bu durum çok yönlü, sportif ve zarif bir tasarımla oluşturulmuş durumda.

Volvo markası yeni V60’ta hibrid motor seçeneğiyle kişilere daha fazla yolu daha az atıkla kat etmeyi, dolayısıyla çevreci bir sürüşü vaat ediyor. Diğer yandan yaklaşık 530 litre hacmindeki bagaj ve geniş beş kişilik yaşam alanı sunması, 2019 Volvo V60 modelinin konforunun kanıtı durumunda. Bu özelliklerle birlikte gelişmiş multimedya sistemi, ilham verici iç tasarım ve İskandinav dokunuşlarıyla beraber yüksek sürüş keyfi yeni V60’ın diğer özellikleri arasında. Bahsedilen 2019 Volvo V60 modeli üç farklı versiyon ile piyasaya çıkacak.

2019 Volvo Yeni V60 Konsol Bölgesi

Volvo V60 Momentum

Yeni V60 modelinin başlangıç versiyonu Momentum olarak isimlendirilmiştir. Momentum iki farklı özelliği ile öne çıkarılmaktadır: Ayırt edici tasarım ve gerçek konfor. Modelin en saf halini taşıyan Momentum versiyonu ayırt edici tasarımı aracılığıyla sokaklarda dikkatleri üzerine toplayacaktır. Bu saf versiyon diğer yandan bir marka değeri olan konforu da en iyi şekilde sunması beklenmektedir. Bu versiyon “mantıklı seçim” olarak anılmaktadır.

2019 Volvo Yeni V60

Volvo V60 Inscription

Inscription versiyonunun üç farklı ayırıcı özelliği bulunmaktadır. Bu özelliklerin başında krom detaylar gelir. Krom detaylar ilgi çekici ve zevkli bir iç mekan tasarımı sunmaktadır. Bir diğer Inscription özelliği ise Driftwood dekor kaplamasıdır. Bu kaplama da kroma yardımcı bir madde olarak iç mekan zevkini arttırmaktadır. Inscription’ın son ayırıcı özelliği ise deri koltuklarıdır. Bu sayede yüksek konfor seviyesi desteklenmekte ve yaşam alanı refahı arttırılmaktadır. Bu versiyon “özel bir ifade” olarak nitelendirilmektedir.

2019 Volvo Yeni V60 Yan Görünüm

Volvo V60 R-Design

R-Design, 2019 Volvo V60 için son versiyondur. Bu versiyonda güç hedeflenmiştir. Bu güç öncelikle kendini tasarımdaki detaylarda bulunan değişikliklerle göstermektedir. Yüksek sürüş zevkinin hedeflendiği versiyon için ayrı bir sürücü koltuğu bulunmaktadır. Aracın tüm özellikleri performansa yönelik olarak ayarlanmıştır. Bu versiyon ise “sürüş için tasarlandı” olarak nitelendirilmektedir.

2019 Volvo Yeni V60 Arka

2019 Volvo Yeni V60 Fiyatları

  • V60 T3 Premium – Benzinli – 172.830 TL
  • V60 T3 Advance – Benzinli – 183.560 TL
  • V60 D4 Advance – Dizel – 236.430 TL
  • V60 Cross Country D4 Advance – Dizel – 261.840 TL

Şeklindedir. Yukarı da belirten fiyatlar Volvo Türkiye tarafından belirtilen tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıdır. V60 modelinin yukarıda belirtildiği gibi iki benzinli, iki de dizel olmak üzere dört farklı motor seçeği vardır. Benzinli modeller 1.496 cc motor hacmine sahip, 152 hp güç üretimine sahipken 6 ileri Geartronic şanzımana sahiptir. Dizel modeller de ise motor hacimleri 1.969 cc. dir. Dizel motor seçenekleri de 190 hp kadar üretimi sağlarken şanzıman seçenekleri de iki dizel versiyonda da 8 ileri Geartronic dir. Orta kesime hitap eden V60 modelleri de ne yazık ki ülkemizde uygulanmakta olan ÖTV + %18’lik KDV oranlarından sonra bu tutarlara ulaşmaktadır.

2019 Volvo Yeni V60 Arka Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası