2019 Mercedes-AMG C63 Yeni Izgarası İle New York’ta

1

Alman otomotiv devi Mercedes’in performans odaklı grubu olan AMG, bir dizi değişikliğe tabii tuttuğu 2019 Mercedes-AMG C63 ailesinin tamamını New York Otomobil Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenesine sundu. Almanya’nın Affalterbach bölgesinde üretimi yapılan modellerde standarda oturtulan Panamericana ızgaraya kavuşan otomobilin ön ve kısımlarında ise bir dizi değişiklikler yer alıyor.

2019 Mercedes-AMG C63 Ön Görünüm

Şu an satışta olan modelde 7G-DCT isimli şanzıman sistemi bulunurken, C63’in 2019 modelin de 9 ileri kademede ıslak kavramalı bir vites kutusu kullanılmış. Yeni çift turbo destekli 4.8 litrelik V8 bir motora sahip olan otomobilin güç değeri C63 modelinde 479 bg. Kardeşi C63 S modelin de ise 510 bg. Otomobil de uygulanan yeni iki vites kademesine rağmen aracın 0-100 km/s oranı değişmemiş. Yapılan değişiklikler ile araç konforu arttırıldığı gibi aynı zaman da yol tutuş değerlerinde de kademe katedilmiş.

2019 Mercedes-AMG C63 Konsol

2019 Mercedes-AMG C63

Modelde opsiyonel olarak boy gösteren AMG Dynamics sistemi toplamda altı farklı programı kapsamakta. Bunlar; Slippery, Comfort, Sport, Sport+, Race ve Individual olmak üzere farklı yol koşullarında ve sürücü taleplerine göre aracın yapısını ve karakterini tamamen değiştirmeyi başarıyor.

2019 Mercedes-AMG C63 Yan Görünüm

Yeni C63, Mercedes’in dijital kokpitiyle birlikte opsiyonel olarak müşteriler ile buluşacak. AMG serisinde standart hale getirilen direksiyon simidi ise araç içi ve dışı bir çok kontrolü üzerinde barındırıyor. Ayrıca opsiyonel olarak da yer alan AMG Drive Unit sistemi ile birlikte de istendiği taktirde direksiyona bir dizi minik ekran ve düğmelerde ekleniyor.

2019 Mercedes-AMG C63

AMG, dış tasarımda olduğu kadar iç mekanda da oldukça konforlu ve şık bir görünüm sunuyor. Araç yeni çeşitli fonksiyonlu havalandırmalı çanak koltuklara sahip. Kabin bölgesinde de gri meşe ve ceviz ahşap dekarasyon seçenekleri ile otomobil şıklığına şıklık katmış. 2019 Mercedes-AMG C63 planladığı gibi 2019 yılının başlarında satışa sunulacak. Aracın fiyat politikası ise çıkış tarihinden önceki dönemlerde açıklanacak.

2019 Mercedes-AMG C63 Arka Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Deniz diyor

    En sevdiğim kasalarından bir tanesi bu otomobil. Türkiye satış fiyatları acaba ne olacak onun hakkında da bilgilendirme yapabilir misiniz?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası