2018 Opel Insignia Country Tourer Güçlü Yol Arkadaşınızdır

0

Spor görünüşünün yanı sıra, yeni sürücü asistanları ile de sürüş konforunu katlayan 2018 Opel Insignia Country Tourer her koşulda size uyum sağlayacak! Sürüşe duyarlı şasi teknolojisi ve adaptif 4×4 sistemi ile desteklenen araç premium sınıf yenilikler ile sunuluyor. Otomobilin alt kısmını koruyan yeni gümüş renkli alt koruma tüm koşullarda gelen darbelere karşı maximum koruma sağlıyor. Ayroca iç tasarımda konforu destekleyecek iklim kontrollü klima ve elektrikli ayarlanabilir ısıtmalı koltuklar yer alıyor.

1665 litreye varan bagaj kapasitesine sahip otomobil bütün yolculuklarınız için oldukça geniş bir depolama alanı sunmakta. Opsiyonel olarak sunulan panoramik sunroof her zaman iç kabinin doğal bir ışıkla dolmasını sağlar. Yeni Opel Insignia Country Tourer bir çok yeniliği de beraberin de getirmiş durumda. Bunlardan ilk göze çarpan özellik ise standart olarak yer alan elektrikli bagaj kapağı. Aracın altında yer alan hareket sensörleri, ayağınızı aracın altına uzattığınız zaman devreye girerek kolayca bagaj kapağını açıp kapatmanıza olanak sağlar. Yere yansıtılan ışık sayesinde sensörü her zaman görmeniz mümkün. Ayrıca anahtar, bagaj kapağındaki ve konsol bölmesin de yer alan tuşla da kolayca elektrikli bagajı açabilirsiniz.

Opel Insignia Country Tourer Yenilikleri

Intellilux LED: Geliştirilmiş Intellilux LED Matrix fara sahip olan 2018 Opel Insignia Country Tourer her koşulda en iyi aydınlatmayı sunmakta. Sistem aktif olduğu zaman 50 km/s hız üzerindeyken otomatik olarak far uzun hüzmeye geçer. 35 km/s hızların altına düştüğünüz zaman ise farlar kısa huzmeye geçer. Gece sürüşlerinde 400 metre mesafeye kadar geniş bir aydınlatma sunan otomobil diğer araçları algıladığı zaman otomatik olarak aracın etrafını karartır. Bu sayede karşı şeritten gelen araç sürücülerinin gözleri kamaşmaz ve siz de her zaman çok iyi bir görüş mesafesine sahip olursunuz.

Otomatik Hız Sabitleyici: Country Tourer güvenli sürüş alanınızı daima korur ve tampon tampona yaşanan kazaların önüne geçmenize yardımcı olur. Otomobil belirlediğiniz mesafeye göre öndeki araç ile mesafenizi korumak için otomatik olarak gaz ve fren uygulayabilir. Aracın her aşamasında karşımıza çıkan otomatik sürücü asistanı sistemleri sürekli yolu tarayarak riskleri her zaman minimumda tutarak konforu ve güvenliği her zaman üst seviyede tutar.

2018 Opel Insignia Country Tourer
Opel Insignia Country Tourer Otomatik Hız Sabitleyici Sistemi

Head-Up Display: İleri teknolojili sistemler ile geliştirilen Insignia Country Tourer gözlerinizi yoldan ayırmamanız için tüm önemli bilgileri aracınızın ön camına yansıtır. Gösterilen uyarılar ve bilgiler; güzergah üzerindeki trafik işaret ve işaretleri, navigasyon yönlendirmeleri, tehlike uyarıları ve anlık hızınızı içerir.

2018 Opel Insignia Country Tourer Head-Up Display
Opel Insignia Country Tourer Head-Up Sistemi ile Tüm Bilgiler Göz Önünde!

Güvenlik: Her koşulda konforu ve performansı ön planda tutan 2018 Opel Insignia Country Tourer gelişmiş güvenlik sistemleri ile donatılmıştır. Yaya tanıma özelliğine sahip olan otomobil aniden bir yayanın yola çıkması durumunda aktif acil frenlemeyi devreye sokar. Ayrıca takip mesafesi göstergesi ve şerit koruma özelliğine ek olarak şerit ihlali sistemi siz gözden kaçırsanız bile her şeyi takip eder. Country Tourer güvenlik sistemleri hem kamera, hemde radar sistemlidir. Sürücüsünü her zaman tetikte tutar ve her koşulda daha güvenli sürüşler sunar.

2018 Opel Insignia Country Tourer
2018 Opel Insignia Country Tourer Güvenlik ve Yaya Tespit Sistemi

Opel Insignia Country Tourer Detayları

Üstün alman teknolojisine sahip Insignia Country Tourer, sadece 2.0 litrelik motor seçeneği ile sunulmakta. Yeni motorları ile kusursuz sürüş deneyimi sunan otomobile ister 6 ileri otomatik, isterseniz 8 ileri gelişmiş otomatik şanzıman seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Sürüş gücünü dengeleyen adaptif 4×4 sistemi, ön ve arka tekerler arasında torku ve gücü ihtiyacınız olduğu her zorlukta dağıtır. Arka ve ön dağılıma ek olarak otomobil ihtiyaç duyarsa sağ ve sol tekerler arasında da gücü dağıtabilir. Bu sayede tüm yol şartlarında ve virajlarda üstün bir yol tutuşuna sahip olursunuz.

Yeni geliştirilen tasarımı, yenilikleri ve sürüş dinamikleriyle ön plana çıkan 2018 Opel Insignia Country Tourer kendi sınıfının lider otomobilleri arasında yer alıyor. Sürüş ve güvenlik sistemlerine ek olarak oldukça konforlu bir iç tasarıma sahip olan otomobil, AGR tarafından onaylı ergonomik masaj ve hafıza sistemine sahip koltuklara da sahip. 18 farklı yönlü elektrikli koltuklara sahip araç koltukları ayrıca soğutma ve ısıtma özelliklerine de sahip. Insignia Country Tourer daha yakından tanımak ve daha detaylı bilgilere sahip olabilmek için size en yakın Opel bayisini ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretiniz sırasında Insignia Country Tourer fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir, uygun ödeme koşullarından yararlanabilir, hatta onunla bir test sürüşüne bile çıkabilirsiniz!

2018 Opel Insignia Country Tourer Güçlü Yol Arkadaşınızdır

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası