Yeni Jaguar F-Type Tasarımı Ortaya Çıktı

0

Daha önce kamuflajlı görsellerini görme şansı yakaladığımız Yeni Jaguar F-Type için şimdi de render görseller yayınlandı. Bu yeni yayınlanan görüntülerde otomobilin tasarımında yapılan değişiklikler görülebiliyor.

2013 yılında piyasaya sürülen ve o tarihten itibaren satışları devam eden Jaguar F-Type marka araçlarda yeni model geliyor. Spor otomobilin yenilenecek bu modelinde rekabet gücünün korunması amacıyla büyük değişiklikler yapılacağı ise yayınlanan görseller ile daha net ortaya çıkıyor.

Yenilenecek F-Type’ın ilk olarak kamuflajlı bir prototipi geçtiğimiz aylar içinde gösterilmişti. Şimdi ise bu yeni modelin tasarımını ortaya koyan render görüntüleri paylaşıldı.

Tasarımda Yapılan Yenilikler

Bu yeni görseller, yenilenen spor otomobilin tasarımının ne şekilde olacağını çok net bir biçimde ortaya çıkarıyor. Bu şekilde Jaguar F-Type için yapılan tarz değişimini tüm ayrıntılarıyla gözlemleme şansına sahibiz.

Bu render görsellerde aracın tasarımında yapılan büyük değişimleri ve farklılıkları görebiliyoruz. Halen mevcut bulunan Jaguar F-Type model otomobillerde farlar dikey şekilde konumlandırılırken, yeni F-Type’da farlar çok daha ince ve yatay bir konumlandırma ile karşımıza çıkıyor. Yeni otomobilin ön kısmındaki ızgara daha geniş olarak tasarlanırken ön kiriş de kaldırılmış durumda

Yeni Jaguar F-Type’ın arka kısmına bakacak olursak, yenilenen bu model de daha önce Jaguar XE sedan modelinde gördüğümüz stop lambalarına benzer bir tasarım yapıldığı görülüyor ve bu durum spor otomobile bambaşka bir tarz veriyor.

Yapılan bu değişiklikle F-Type genel anlamda daha agresif bir görüntüye ve şıklığa kavuşuyor. Ayrıca yine spor otomobilin arka kısmında bulunan yeni kanatlarda dikkat çekiyor ve otomobile hava katıyor.Yeni Jaguar F-Type

Teknik Değişiklikler

Yeni seri Jaguar F-Type SVR’de motor gücü 575 beygire çıkarken 700 Nm tork performans da bu otomobilde bulunacak. Bu otomobilde geliştirilmiş bir V8 Motor yer alacak ve araç 0’dan – 100 km/s hıza sadece 3,5 saniyede ulaşacak. Bunun yanında, Jaguar F-Type’ın V8 motoru 5.0 litrelik olacak, İç tasarımda 2+2 koltuklu versiyonu dikkat çeken araç, daha geniş tasarlanmış bir eğlence-bilgi ekranına ve teknolojik yeniliklere sahip olacak. Bu yeni aracın ne zaman satışa sunulacağı ise şu an bilinmiyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası