Yapı Kredi World Kredi Kartı Ödeme Erteleme

0

Her dönem büyük kampanyalarla adından söz ettiren World kredi kartı müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor. Bu alışverişlerle daha fazla hareketliği sağlayan banka çok sayıda müşterisine hizmet sunuyor. Elbette alışverişlere dair geri ödemelerde de kolaylıklar sunuyor. Yapı Kredi World kredi kartı ödeme erteleme fonksiyonu ile son derece ekonomik kolaylıkları beraberinde getiriyor. Borç yükünün arttığı dönemlerde erteleme talepleri ile ekonomik ferahlığa ulaşmanız sağlanıyor. Gerçekleştirmiş olduğunuz alışverişlere ekstradan taksitlendirmeler yapabileceğiniz gibi ekstre borçlarını da erteleme veya taksitlendirme seçeneğini kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi World Kredi Kartı Harcama Taksitlendirme

Yapı Kredi World kredi kartı harcama taksitlendirme işlemini peşin harcamalarınızda uygulayabilirsiniz. Bu taksitlendirme için Yapı Kredi mobil, yapı kredi internet şubesi, World mobil ve SMS yolu ile katılım sağlanabilmektedir. İşlemlere dair harcamaların taksit oranına göre faiz uygulamaları değişkenlik göstermektedir. Hesap kesim tarihinden önce taksitlendirme başvurusunda bulunmanız gerekmekte olup, hesap kesim tarihi geçtikten sonra herhangi bir şekilde taksitlendirme talebinde bulunamazsınız. Peşin harcamalara yapılan taksitlendirmelere ek olarak taksitli alışverişlere de ek olarak taksitlendirme talebinde bulunabilirsiniz. SMS ile taksitlendirme seçeneğini aktif hale getirmek istediğinizde aynı gün işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yasal düzenlemelere uygun şekilde taksitlendirme işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Harcama taksitlendirme işlemleri yalnızca POS üzerinden gerçekleştirilen alışverişleri kapsamaktadır. Her harcamanın kendine göre taksit sınırı bulunmakta olup, 1 den 12’ye kadar taksit seçeneği söz konusu olabilmektedir.

Yapı Kredi World Kredi Kartı Harcama Erteleme

Yapı Kredi World kredi kartı harcama erteleme talepleriniz en fazla 3 ay olarak gerçekleştirilebilmektedir. İletişim kanallarını kullanarak harcama erteleme taleplerinde bulunabilirsiniz. Yapmış olduğunuz harcamaya erteleme talebinde bulunduktan sonra bu harcama için tekrardan erteleme seçeneğini kullanamazsınız. Ayrıca harcama erteleme işlemini gerçekleştirdiğiniz durumlarda taksitlendirme seçeneğini kullanamazsınız. Harcamaların 1 ay ertelenmesi durumunda harcama tutarı ve faizler 2. Hesap özetine eklenmekte olup, 2 ay erteleme 3. Hesap özetine 3 ay erteleme de 4. Hesap özetine yansıtılmaktadır. Taksitlendirme konusunda belirlenen harcama kalemlerine göre işlem yapılmakta olup, harcama ertelemeleri de bu talepler doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Erteleme taleplerinde bulunduktan sonra iptal etme hakkınızı yalnızca işlemin başlatıldığı gün kullanabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası