DenizBank Kurtaran Hesap Nedir, Nasıl Açılır?

0

DenizBank Kurtaran Hesap, hesabınızda yeterli bakiye olmadığında acil nakit ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir kredili mevduat hesabıdır. Kurtaran Hesap limitiniz ile;

  • 7/24 para çekebilir
  • Alışveriş yapalabilir
  • Faturalarınızı ödeyebilirsiniz

Kurtaran Hesap limitinizden harcadığınız tutarı dilerseniz 12 aya kadar taksitli ödeyebilirsiniz.

DenizBank Kurtaran Hesap Nasıl Açılır?

Kurtaran Hesap ile nakit avans ihtiyacınızı karşılamak için öncelikle bankanıza başvurarak kredili mevduat hesabı açtırmalısınız. Başvurunuzu DenizBank şubelerinden ya da 0850 222 08 00 numaralı Çağrı Merkezinden gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz DenizBank.com.tr ya da MobilDeniz uygulaması üzerinden başvurunuzu kendiniz de gerçekleştirebilir ya da SMS ile başvuru yapabilirsiniz. SMS ile başvuru yapmak için KURTARAN yazıp T.C. kimlik numaranızı yazarak 3280’e kısa mesaj gönderin.

Başvurunuz bankanız tarafından hesap hareketleriniz ve ödeme alışkanlıklarınız göz önünde bulundurularak sonuçlandırılır ve hesap limitiniz belirlenir. Başvurunuzun olumlu ya da olumsuz sonucu kısa mesaj ile bildirilir. Olumlu sonuçlanması durumunda nakit avans limitinizi anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Limitinizi artırmak isterseniz ilerleyen süreçlerde bankanıza başvurabilirsiniz.

Kurtaran Hesap bakiyenizden yapmış olduğunuz harcama tutarı hesabınızdan para girişi olduğunda otomatik olarak bakiyenizden düşülür. Dilerseniz 3, 6,9 ya da 12 taksit olarak geri ödeyebilirsiniz. Harcamalarınızı taksitlendirmek için DenizBank şubelerini ziyaret edebilir, Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilir ya da DenizBank.com.tr ve MobilDeniz uygulaması üzerinden işleminizi kendiniz gerçekleştirebilirsiniz.

Kurtaran Hesap limitinizden yaptığınız harcama detaylarını, taksit tutarını ve son ödeme tarihini hesap özetinizden inceleyebilirsiniz. Hesap özetiniz bankanızda kayıtlı mail adresinize otomatik olarak gönderilir.

Kurtaran Hesap Günlük ve Aylık Faiz Oranları

Kurtaran Hesap limitinizden bir harcama yapmadığınızda tarafınıza herhangi bir işlem ücreti, komisyon ya da faiz yansıtılmaz. Kullandığınız limite uygulanan faiz oranlarını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

Faiz Oranı Masraf Tutarı Diğer
Hesap Faiz Oranı %1.25 0 KKDF ve BSMV Hariç
Taksitli KMH Faiz Oranı %1.25 0 KKDF ve BSMV Hariç

Kurtaran Hesap limitinizden harcadığınız tutarı taksitlendirmeniz durumunda ilk taksit tarihi harcamanızı takip eden ayın ilk iş günüdür. Taksitlerinizi son ödeme tarihinden önce ödememeniniz durumunda taksitlendirilen anaparaya %1.25 oranında faiz uygulanır. Son ödeme tarihini takip eden 14 gün içerisinde ödeme yapmamanız durumunda Kurtaran Hesabınız kapatılır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası