Elektrikli Crossover Hyundai 45 EV İlk Defa Görüntülendi

0

Hyundai’nin elektrikli crossover 45 EV arabası ilk defa görüntülendi. Güney Kore otomobil devi Hyundai, geçen aylarda Hyundai 45 EV adlı bir elektrikli crossover aracı görücüye çıkardı. Retro konsept ile tasarlanan bu konsept, görenler tarafından ilgiyle karşılaşınca aracın seri üretime alınma ihtimali de yükseldi. Hyundai firması bu araç için gerekli testlere başlamış durumda.

Hyundai’nin bu aracı test edildiği sırada görüntüleri basına sızdı. Çekilen görüntülerde görüldüğü kadarıyla araç küçük LED’lerden oluşan ön far detaylarından arınmış görülüyor. Fakat genel olarak yayınlanan konsept ile benzer örtüşmeler oldukça fark ediliyor.

45 EV aracında konseptte gövdede bulunan keskin hatlar, aracın asıl görüntüsünde daha sıradan görünüyor. Ayrıca prototipte görülen lastik jantları da farklı tasarımlar ile değişmiş durumda. Tüm bu ayrıntılara rağmen konsept tanıtımındaki kamufle edilen bölümlerden dolayı aracı detaylı yorumlamak pek mümkün değil.

Geçmişle Bağlarını Koparan ve Geleceğe Merhaba Diyen Hyundai 45 EV

Geçmişteki tasarımlardan ziyade Hyundai firmasının yaptığı Hyundai 45 EV crossover aracı isminde bulunan EV detayından dolayı elektrikli olacağı biliniyor. Çünkü EV açılımında “Electric Vehicle” anlamında kullanıyor. Fakat aracın bazı teknik detaylarına henüz ulaşılmış değil. Mesela 45 EV’nin elektrik motorun gücü ve bataryasının büyüklüğü bilinmeyen bilgiler arasındadır. Gizlice çekilen resimlerde 45 EV crossover’in iç dizaynını görmek mümkün olmuyor.

Aracın daha önce yayınlanan konsept halini düşünecek olursak, konsol büyük ekranlara sahipti ve aynı zamanda orta konsol bölümü bulunmuyordu. Böylelikle muhteşem bir iç ferahlık iç mekanda göze çarpıyordu. 45 EV crossover aracı, Hyundai’nin Pouny Coupe adlı aracına bir gönderme olduğu gözlerden kaçmıyor. Pouny Coupe modelinin 45. yılının bir kutlaması olarak konsept 45 EV elektrikli crossover aracı tanıtıldı.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası