Volkswagen Touareg R Hibrit Tanıtıldı

0

Alman otomotiv devi Volkswagen’in Passat GTE ve Golf GTE modelleri arasına gelen yeni plug-in hibrit versiyon olan 2021 Volkswagen Touareg R Hibrit modeli tanıtıldı. Son olarak 2018 yılında üretilen aracı temel alan hibrit versiyonun kaputunun altında 3.0 litrelik hacime sahi olan V6 TSI bir benzinli motor bulunuyor.Benzinli bu motor 340 beygirlik bir güç üretimine sahip olurken SUV modelin elektrikli motoru ise 136 beygirlik bir güç üretimine sahip olacak.

Volkswagen Touareg R Hibrit

Benzinli ve elektrikli motoru ile toplam da 462 beygirlik bir gücü asfalta aktaracak olan Touareg R Hibrit modeli toplamda da 700 Nm tork değeri sunacak. 4Motion; yani dört tekerden çekiş sistemine sahip araç, 8 ileri otomatik şanzımanı ile gücünü tekerlere aktaracak. 2021 Volkswagen Touareg R Hibrit modelinin elektrikli sürüş modundaki azami hızı 140 km/s olarak açıklanırken, bu değer normal standartta 250 km/s ile sınırlı tutulmuş.

Volkswagen Touareg R Hibrit

Volkswagen Touareg R Hibrit Detayları

0’dan 100 km/s hıza ulaşmasını 5 saniye de tamamlayan SUV modelin, araç zeminine konumlandırılan 14.1 kwh’lik batarya ile 43 ile 48 km arası yol katettiği de Volkswagen tarafından verilen bilgiler arasında.

Volkswagen Touareg R Hibrit

Standart olarak 20 inç’lik yapıda ki jantlar ile sunulan araçta opsiyonel olarak da 22 inç’lik daha büyük bir jant seçeneği de sürücü tarafından tercih edilebiliniyor. Aracın iç tasarımına göz gezdirdiğimiz zaman ise bizleri sürücü odaklı bir tasarım karşılıyor. Konsol bölgesinde hibrit modelin 12 inç’lik bir dijital ekranı ve 15 inç’lik bir de bilgi eğlence sistemi sürücüsünü karşılıyor. Önümüzdeki ay düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan SUV model hakkında daha detaylı bilgiler ise fuarda paylaşılacak.

Volkswagen Touareg R Hibrit

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası