Vakıfbank IBAN Öğrenme

0

Vakıfbank vadesiz hesaplarınızdan gerçekleştireceğiniz transfer işlemleri için IBAN numarasına ihtiyacınız olabilir. EFT işlemleri ve yurt dışı bankalarından yapılacak transfer işlemlerinde IBAN numarası ile işlem yapılması zorunludur. IBAN numaranızı Türkiye’nin her yerinde Vakıfbank şubelerine başvurabilirsiniz. Şubeye gitmeden ya da bankanızın çalışma saatleri dışındaysanız IBAN numaranızı öğrenmek isterseniz Vakıfbank’ın alternatif hizmet kanallarına başvurabilirsiniz. Bu kanallar;

  • Vakıfbank müşteri hizmetleri.
  • Vakıfbank ATM’leri.
  • Vakıfbank Mobil uygulaması.
  • İnternet Bankacılığı.
  • IBAN Hesaplama Aracı.

Vakıfbank Müşteri Hizmetlerinden IBAN Numarası Öğrenme

Kesintisiz hizmet veren Vakıfbank müşteri hizmetlerinden IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Müşteri hizmetleri için 0850 222 07 24’i tuşlayın. Müşteri Hizmetleri üzerinden IBAN sorgulamak için hesap sizin üzerinize kayıtlı olmalıdır. İşleminiz yapılmadan önce kimlik doğrulaması istenecektir.

Vakıfbank ATM’lerinden IBAN Öğrenme

İşleminizi Vakıfbank ATM’lerinden gerçekleştirmek için hesap kartınız ve şifreniz ile giriş yapın. ATM ana ekranda bulunan seçeneklerden Hesaplar ile devam edin. Listelenen Vakıfbank hesaplarınızdan dilediğinizi seçerek IBAN numarasını ve diğer hesap bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Vakıfbank Mobil ile IBAN Öğrenme

Vakıfbank Mobil uygulamasını kullanarak IBAN numaranızı pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra ana ekranın solunda yer alan menü işaretine dokunun, açılan menüden Hesaplarım seçeneği ile işleminize devam edin. Hangi hesabınızla işlem yapmak istediğinizi seçtiğinizde IBAN numaranızı görüntüleyebilir ve solda yer alan butondan kolayca paylaşabilirsiniz.

Vakıfbank İnternet Bankacılığı ile IBAN Öğrenme

Vakıfbank internet sitesinden IBAN öğrenmek için site ana sayfasının sağ üst kısmında yer alan İnternet Bankacılığı butonuna tıklayarak açılan seçeneklerden Bireysel ile devam edin. Aktarıldığınız giriş ekranında Müşteri Numarası ya da T.C. kimlik numarası ile Şifre alanlarını doldurun. Giriş bilgilerinizi bilmiyorsanız Müşteri Numaramı Unuttum ya da Şifremi Unuttum butonlarına tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Vakıfbank internet şubesine giriş yaptıktan sonra menüden Hesaplar seçeneğine tıklayın, IBAN numarasını öğrenmek istediğiniz hesap numarasını seçerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Vakıfbank IBAN Sorgulama Aracı

Vakıfbank IBAN Sorgulama aracı ile işleminizi yapmak için Vakifbank.com.tr adresine gidin. Site haritasından IBAN Sorgulama Aracı’na tıklayın. Bu ekrandan kart numaranızı ya da hesap numaranızı girerek IBAN numaranızı sorgulayabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası