TEXA Firması Ne İşler Yapar?

0

TEXA firması dünyanın en büyük otomotiv şirketlerindendir. Bununla birlikte deniz taşıtları da firmanın çalışma alanına dahildir. Birbirinden farklı araçların performans düzeylerini geliştirmek ve kullanım güvenliklerini artırmak için teknolojik çözümler üreten TEXA, teknoloji ve yazılım çalışmaları için büyük yatırımlar gerçekleştirir. Hacmi her geçen gün artan firma yatırımları kapsamında, müşteriler için sunulan hizmetler şöyledir:

  • Uzaktan teşhis cihazlarının temini
  • Arıza tespit cihazlarının temini
  • Emisyon oranı sınırlaması ile ilişkili olarak kullanılan egzoz gazı analizörlerinin temini
  • Araçları yazılım açısından denetlemeye ya da çeşitli özelliklerinde iyileştirme uygulamaya yönelik hizmetler

Çok sayıda teknolojik ürün ve hizmet seçeneği bulunan TEXA’nın başlıca hizmetleri böyle sıralanabilir.

TEXA Firması Ne Zaman Kuruldu?

TEXA firması kuruluş tarihi açısından pek yeni bir firma sayılmaz. 2021 itibariyle 29. yılını geride bırakmış olan TEXA,1992’de kurulmuştur. İleriye dönük teknoloji fikirleri üretme misyonuyla çalışan bu şirketin kalite düzeyi her geçen yıl biraz daha artış göstermiştir.

TEXA Firmasının Kurucusu Kimdir?

Her firmanın kurucusu gibi TEXA’nın kurucusu da sonraki süreçte firmaya öncülük etmiştir. Şu an itibariyle TEXA’da CEO konumuna sahip olan Bruno Vianello, firmanın kurulmuş olduğu günden bu yana idareyi üstlenmiştir. Ayrıca Manuele Cavalli ise ikinci kurucu olarak ön plana çıkar.

TEXA Hangi Ülkenin Firmasıdır?

texa hangi ulkenin firmasidir

TEXA firması, dünya genelinde faaliyetleri bulunan başarılı şirketler arasındadır. Yenilikçi bir hizmet anlayışına sahip olmasından ve en orijinal iş fikirlerini hayata geçirebilmesinden dolayı bu statüye ulaşabilmiştir. Otomobiller, motosikletler, ağır iş makineleri, traktörler, bisikletler, kamyonetler, tırlar, motorlu tekneler ve benzeri pek çok taşıt türü için hizmet sağlayan şirket, daima Avrupa standartlarına bağlı kalmıştır. Otomotiv teknolojileri konusunda firmanın temsil ettiği menşe ülke ise İtalya’dır.

TEXA Firmasının Hizmet Kalitesi Ne Durumdadır?

Firmalar arasında görülen kalite farklılıkları, ürün tercihi ya da herhangi bir hizmet tercihi konusunda büyük bir detaydır. TEXA Türkiye genelinde ve tüm Avrupa’da en fazla güvenilen otomotiv – elektronik şirketlerinden birisi durumundandır. On binlerce klima dolum cihazı, diagnostik test cihazı, uzaktan teşhis cihazı ve egzoz analiz cihazı üreterek dünya pazarına sunan firma, sahip olduğu donanımlar ile dikkat çeker. TEXA’yı ön plana çıkaran detaylardan bazıları ise şunlardır:

  • Firmanın teknolojik donanım ve yazılım geliştirmek için kullandığı üretim tesisi, yaklaşık olarak 100 bin metrekareden daha büyüktür.
  • Otomotiv sektörünün en prestijli markalarına ve çeşitli firmalarına verilen IATF – 16949 sertifikası TEXA’da mevcuttur.
  • Araba imalatı konusunda dünyanın önde gelen markaları tarafından uygulanan VDA 6.3 üretim standartları TEXA tarafından benimsenmiştir.

TEXA Türkiye Distribütörü Hangi Firmadır?

TEXA firması Türkiye distribütörü olarak Aventek Otomotiv firmasını tercih etmiştir. TEXA tarafından üretilen çözümlerin hepsine bu firma aracılığıyla ulaşmak mümkündür.

Motosiklet performans arttırma nasıl yapılır? Bilgilerine de bakabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası