TEB Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma ve Kapatma

0

TEB kredi kartları kullanıcıya önemli avantajlar sunan kartlardır. Birçok kredi kartı bulunan TEB alışveriş sırasında müşterilerine bu kartları farklı limitlerde vermektedir. Bankaya ait olan kartlar arasında TEB Bonus Card, TEB She Card, CEPTETEB Kredi Kartı, TEB Platinium Card, TEB Yıldız Priorty Card, TEB Özel World Elite Card, TEB Sade Kart çeşitlerinden birini seçebilirsiniz.

Her kartın avantajlarını hem seyahatlerinizde hem de alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. TEB sade kartın en önemli avantajı yıllık kredi kartı aidatı almıyor olmasıdır. Bununla birlikte seyahat ve eğlence dair avantajlar elde etmek isterseniz yıldız Priority Card kullanabilirsiniz. Kredi kartlarının tamamında bulunan temassız ödeme şansı da avantajların içerisinde en önemlisidir.

CEPTETEB Kredi Kartı Temassız Ödeme

TEB kredi kartları içerisinde avantajları olan kartlardan birisi de CEPTETEB kredi kartıdır. Bu kartın en önemli özelliklerinden birisi de temassız ödeme imkânı sunmasıdır. Kredi kartının temassız özelliği sayesinde 250 TL’ye kadar olan tüm alışverişlerde mutlaka temassız özelliğin kullanılması gerekmektedir. Bu miktardan sonrasından ise şifre kullanımı gereklidir.

CEPTETEB ile mobil ödemeler de yapabilirsiniz. Eğer bu özellik telefonunuzda var ise kartı yanınızda taşımanıza gerek bulunmaz. Direkt olarak telefonu POS cihazına yaklaştırmanız yeterlidir. Ancak 250 TL gibi bir ödeme tutarını riske atmak istemeyen kart kullanıcıları bu temassız özelikten yararlanmak istemeyebiliyorlar. Böyle durumlarda da CEPTETEB kredi kartı temassız ödeme kapattırma işlemini yaptırmaya yöneliyorlar.

CEPTETEB Kredi Kartı Temassız Ödeme Kapatma

TEB CEPTETEB kredi kartını temassız ödeme kapatma işlemini yaptırmak için bankanın müşteri hizmetlerinden yardım almanız gereklidir. Bununla birlikte şubelerden de hizmet alabilirsiz. TEB kredi kartlarının hemen hepsinde bulunan bu temassız ödeme seçeneğini 0850 200 06 66 numaralı hat ile pasif hale getirmeniz mümkün olmaktadır.

Kredi kartlarının temassız limitini ayarlayabileceğiniz gibi komple kapatarak da kullanımına son verebilirsiniz. Ancak temassız ödeme sırasında mutlaka kartın şifresini kullanmanız gereklidir. En düşük ödemeli alışverişlerinizde dahi şifre kullanımı mecbur bırakılmaktadır. Temassız özelliği kapattığınız anda mobil üzerinden de CEPTETEB ve diğer tüm TEB kredi kartlarında temassız özellik kapanmış olmaktadır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası