TEB Hesap Bakiyesi Sorgulama

0

TEB vadesiz hesaplarınızda ne kadar bakiyeniz olduğunu hesap bakiyesi sorgulama işlemi ile öğrenebilirsiniz. TEB hesap bakiyesi sorgulama işlemini için başvurabileceğiniz kanallar şulardır;

  • TEB şubeleri
  • TEB müşteri hizmetleri
  • TEB ATM’leri
  • TEB İnternet şubesinden
  • TEB Mobil şubeden
  • Kısa mesaj yolu ile.

TEB Şubeden Hesap Bakiyesi Sorgulama

TEB hesaplarınızda bulunan bakiyeyi hafta içi mesai saatleri arasında şubeden öğrenebilirsiniz. Şubeden hesap bakiyesi öğrenme işlemi yalnızca hesap sahibi tarafından yapılabilir. Şubenin mesai saatleri dışında bakiyenizi öğrenmek için diğer kanallara başvurabilirsiniz.

TEB Müşteri Hizmetleri Bakiye Sorgulama

0850 220 06 66 numaralı TEB müşteri hizmetlerini arayarak dilediğiniz zaman hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz. İşleminize sesli yanıt sistem ile devam edebileceğiniz gibi, müşteri danışmanından yardım alarak bağlanarak da hesap bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. Müşteri danışmanları işleminizi gerçekleştirebilmek için kimlik doğrulaması isteyecektir.

TEB ATM’lerinden Bakiye Sorgulama

TEB ATM’lerin bakiyenizi sorgulamak için hesap kartınız ya da hesabınıza bağlı kredi kartınızı kullanabilirsiniz. ATM’den bakiye sorgulama için;

  1. Size en Yakın TEB ATM’’sine giderek kartınız ve şifreniz ile sisteme giriş yapın.
  2. Ana Menü> Hesaplarım sekmelerine tıklayarak vadesiz hesaplarını listeleyin.
  3. Bakiyesini öğrenmek istediğiniz hesabı seçerek sorgulama işleminizi tamamlayın.

TEB İnternet Bankacılığı Bakiye Sorgulama

TEB internet bankacılığını sistemine giriş yapmak için;

  1. Teb.com.tr adresine gidin, ekranın sağ üst köşesinde yer alan CEPTETEB İnternet Şubesi sekmesine tıklayın, Bireysel seçeneği ile devam edin.
  2. Giriş ekranında Kullanıcı Kodu ile Giriş ve T.C. Kimlik Numarası ile Giriş şeklinde iki seçenek görüntüleyeceksiniz. Hangisiyle devam edeceğinizi seçtikten sonra parolanız ile giriş yapın. Parolanızı bilmiyorsanız giriş ekranının altında yer alan CEPTETEB Müşterisi Olmak istiyorum seçeneğine dokunarak şifre oluşturabilir ya da Parolamı Unuttum seçeneğine dokunarak şifrenizi yenileyebilirsiniz.
  3. CEPTETEB şubesine giriş yaptıktan sonra menüden Hesaplarım sekmesine tıklayın. Dilediğiniz hesabı seçerek hesap bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.

CEPTETEB Uygulaması ile Bakiye Sorgulama

CEPTETEB uygulamasına Kullanıcı Kodunuz/ T.C. kimlik numaranız ve parolanız ile giriş yaptıktan sonra açılır menüden Hesaplarım> Vadesiz Hesaplarım adımlarını izleyerek hesabınıza ait bakiye bilgisini görüntüleyebilirsiniz.

SMS ile TEB Bakiye Sorgulama

BAKİYE yazıp 4766’ya SMS göndererek vadesiz hesaplarınıza ait bakiye bilgisini öğrenebilirsiniz. İşlem yalnızca bankanızda kayıtlı GSM numarası ile gerçekleştirilebilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası