Seat Arona Modelinin Dizel Versiyonu Türkiye’de

0

İspanyol otomotiv devi Seat’ın geçtiğimiz yıl sonunda gerçekleşen dünya lansmanın da yeni Seat Arona modelinin tanıtımı gerçekleşmişti. İlk olarak benzinli motor seçenekleri ile ülkemizde satışa sunulan modelin, 2018’in ikinci çeyreğinde ise modelin dizel seçenekleri de Seat Showroom’larında yerini aldı. Markanın bu kompakt crossover modeli 95 beygirlik güç üretimine sahip. 1.6 TDI motora sahip olan Arona, Style ve Xcellence olmak üzere de iki ayrı donanım seçeneği ile birlikte satışlara başladı.

Seat Arona Konsol Bölgesi

Yeni nesilde önleyici güvenlik asistanları ile ön plana çıkan Arona, geniş ve oldukça konforlu bir iç tasarıma sahip. Otomobil verimli motor seçenekleri sayesinde de oldukça düşük yakıt tüketim değerlerine sahip. Yeni modelde öne çıkan ve standart olarak sunulan özellikler ise şu şekilde;

  • Ön Bölge Asistanı
  • Yokuş Kalkış Desteği
  • Yorgunluk Tespit
  • İkincil Çarpışma Freni

Şeklinde. Diğer markalarda bu gibi bir dizi asistanlar üst segmentlerde yer alırken Arona’da standart donanım içerisinde yer alıyor. Arona Style versiyonunda da bir çok özellik standart halinde sürücüler ile buluşuyor. Bunlardan öne çıkanlar; LED gündüz farlar, ön bölge asistanları, LED stoplar, park sensörü, 16 inç’lik alüminyum jantlar, dönüşe uyarlı sis farları, siyah tavan rayları ve tasarım ile uyumlu renk ayrıntıları standart paket içinde yer alıyor.

Bir üst versiyon Xcellence ise ne istediğini bilen sürücüler için tasarlanmış ve eklenilebilinen artı özellikler ile de Arona’yı kişiselleştirmekte mümkün hale gelmiş. Anahtarsız araca girme ve çalıştırma sistemi, dokunmatik ekrana sahip olan bilgi eğlence sistemi, krom detaylara sahip tavan rayları, krom yan cam çerçeveleri, çift renkli sunulan ortam aydınlatması bu versiyonda öne çıkan diğer özelliklerden.

Seat Arona Yan Görünüm

Seat Arona 2018 Fiyatları

  • Arona 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S – Style Donanım – 114.000 TL
  • Arona 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S – Xcellence Donanım – 124.000 TL
  • Arona 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S – FR Donanım – 124.000 TL
  • Arona 1.6 TDI SCR 95 HP DSG S&S – Style Donanım – 135.000 TL
  • Arona 1.6 TDI SCR 95 HP DSG S&S – Xcellence Donanım – 153.000 TL

Başlangıç fiyatlarına sahip. Yukarıda yer alan fiyatlar Seat Türkiye’nin belirlemiş olduğu model için geçerli, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıdır. Şu an güncel 3 versiyonda da kampanyalı satış fiyatları yer alıyor. Bu versiyonlar ve kampanyalı anahtar teslim fiyatları ise; Arona 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S Style için – 106.100 TL. Arona 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S Xcellence için – 115.400 TL. 1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S FR için ise 115.400 TL şeklinde. Model hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak ve uygun ödeme koşullarından yararlanmak için sizlere en yakın bir Seat bayisini ziyaret edebilir, ziyaretiniz sırasında da Seat Arona ile birlikte test sürüşüne çıkabilirsiniz!

Seat Arona Arka Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası