Renault Trafic Multix 2018 Yolların Yeni Efendisi Olacak

0

Renault Trafic Multix 2018, sürücü koltuğu arkasında yer alan iki sıra koltuğu ve yük bölümü ile sizlere hem yolcu, hem de yük taşımacılığı konusunda imkan tanıyor.

Ek olarak katlanabilen koltukları ile dikkatleri üzerine çeken araç türü, modern ve şık tasarımı ile sizlere ihtişamlı bir ortam zemini oluşturmaktan geri kalmıyor. Performansı bakımından güçlü olan ve aynı zamanda sessiz motor seçenekleri sunan bir aracı denemek ister misiniz? Renault Trafic Multix 2018, yeni nesil ESP sistemi sayesinde aracınızın sensörlerini aralıksız olarak izler.

Renault Trafic Multix 2018 Yolların Yeni Efendisi Olacak

Bunlara ek olarak aşağıda ki fonksiyonları kontrol altında tutar;

  • Yokuş kalkış desteği
  • Yol tutuş desteği
  • Römork savurma önleyici

Ayrıca Renault Trafic Multix 2018 üzerinde pasif güvenlik donanımları da sunulmakta. Bunlardan başlıcaları sürücü ve yolcu güvenliği için yerleştirilmiş olan hava yastıkları. Sürücü ve yolcular için ön gergili ve güç limitörlü olan 3 noktalı emniyet kemeri, güçlendirilmiş gövde seçenekleri de yer alıyor. Renault Trafic Multix 2018 içerisinde yer alan diğer detay ve yenilikler ise;

  • Ön sis farları,
  • Hız sabitleyici,
  • Kabin konforunda ki genişlik ve rahatlık,
  • Kabinde 90 litre eşya saklama gözü

Gibi ekstrem hizmetler de araçlarla beraber sunuluyor. Hemen en yakın Renault bayisine giderek, Renault Trafic Multix 2018 ile test sürüşü yapabilir ve tüm ayrıcalıklardan sorunsuzca faydalanabilirsiniz.

Renault Trafic Multix 2018 Yolların Yeni Efendisi Olacak

Renault Trafic Multix 2018 Fiyatları

Renault Trafic Multix 2018 fiyatları belirlenen ÖTV ve KDV zamlarına göre yeniden şekillendi. 5+1 formatında üretilen araç 1.6 dCi dizel motora sahip ve 115 BG güç sunabiliyor. Bu aracı satın almak için 98.850 TL değerinde bir ödeme yapmanız gerekmektedir. Ticari taşımacılığınıza farklı bir boyut kazandıran ve sınıfında son hız ilerleyen bir aracı satın alabilmek sizlerin elinde. Hemen siz de bu araçları doğrudan satın alabilir ve işlemlerden faydalanabilme fırsatlarına sahip olabilirsiniz. Dünya çapında aktif olarak satışlarına devam eden Fransız markası, bu başarısını hep bir basamak yukarı çekiyor. Böylelikle 2018 Renault Trafic Multix ile yolların yeni hakimi olmak tamamen sizlerin elinde!

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası