Renault Kangoo Express 2018 Yeni Tasarımı ile Yollarda

0

Renault Kangoo Express 2018, 5 kişilik modeli ile yolcu ve yük taşıma konusunda herhangi bir tercih yapma zorunda kalmadan, sizlere geniş bir taşımacılık hizmeti sunuyor. 1300 litre bagaj hacmiyle göz dolduran otomobil, aynı zamanda 5 farklı yolcuyu da alanında taşıyabilmektedir.

Katlanabilen arka koltuklar sayesinde bagaj kapasitesini yükseltip, daha fazla ürünü depolayabilir ve taşıyabilirsiniz. 5 ileri manuel şanzımana sahip olan Renault Kangoo Express 2018, aynı zamanda 60 litrelik bir yakıt tankına sahip. Bunun yanı sıra 0-100 arası hızlanması 13 saniye süren otomobil, motor bakımından da kendisini üst seviyelere taşımayı başarmış. Aracın şehir içi yakıt tüketimi 5.0 litre iken, şehir dışı yakıt tüketimi ise 4.3 litre seviyelerine kadar düşüyor.

Renault Kangoo Express 2018 İç Tasarım

Aynı zamanda;

  • Acil fren destek sistemi,
  • Yokuş kalkış desteği,
  • Geliştirilmiş navigasyon sistemi,
  • Vites değiştirme göstergesi,
  • Yol bilgisayarı,
  • Müzik sistemi ve Bluetooth teknolojisi,
  • Elektronik denge programı

Gibi yenilikler Renault Kangoo Express 2018 içerisinde sizleri bekliyor. Hemen siz de en yakın Renault bayisine giderek ticari otomobilleri yakından görebilir ve test sürüşüne katılabilirsiniz. Güvenlik ve konfor testlerinden 5 yıldız almayı başaran otomobil, günden güne hizmet çıtasını daha üst alanlara taşıyor.

Renault Kangoo Express 2018 Yan Görünüm

Renault Kangoo Express 2018 Fiyatları

Renault Kangoo Express 2018 fiyatları ve motor şanzımanları hakkında bilgi sahibi olmak ister misiniz? 2 farklı motor seçeneği ile piyasaya sürülen otomobilden herhangi birisini alarak, uzun yıllar boyu ticari işlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Bu alanda aracın 2018 tarihi itibariyle satış fiyatları;

  • 2018 Renault Kangoo Express Cargo Maxi Joy 1.5 dCi 90 bg / 54.400 TL
  • 2018 Renault Kangoo Express Combi Maxi Touch 1.5 dCi 90 bg / 62.150 TL

Kapsamında satın alımları sağlayabilirsiniz. Sınıfının güvenli ve aynı zamanda donanımlı otomobillerini üreten Renault, ticari sınıfının yeni üyesi olarak makyajlamalar dahilinde tasarlanmış bu otomobili sizlerle buluşturuyor. Renault Kangoo Express 2018 otomobillerle fark yaratabilir ve yollarda hakim bir görüntü sergileyebilirsiniz. Dünya genelinde aktif olarak satışları devam eden bu otomobili hemen yakından inceleyin.

Renault Kangoo Express 2018 Arka Görünüm

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası