Renault Clio RS Performance Modeli Tanıtıldı

0

Fransız otomotiv devi Renault, bundan bir kaç yıl önce konsept olarak beğeniye sunduğu Clio RS16 modelinin seri üretime geçmeyeceğini duyurmuştu. Bu haber markanın müşterilerin de oldukça büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Bugün itibariyle de Renault, tanıttığı konsept modelden izleri bünyesinde bulunduran ve toplamda sadece 250 adet üreteceğini duyurduğu yeni bir gövde tipinin tanıtımını gerçekleştirdi. Yerine geldiği otomobile oranla estetik bir kaç dokunuş kazanan Renault Clio RS Performance modelinin kabinine, gövdeyi çepeçevre kuşatan yeni karbon fiber yapıdaki koltuklar da eklenmiş.

Renault Clio RS Performance Modeli Tanıtıldı

Güncelleme de Motor Yeniliği Yok

Bu agrasif otomobile ayrıca müşteriler dilediği taktir de siyah veya kırmızı renklere sahip Turini alaşım jantlar ile de sahip olabilecekler. Artı olarak otomobilin pist performansını da oldukça yüksek tutmak için otomobile, yüksek performanslara dayanaklı yeni frenler ve özel süspansiyonlar da entegre edilmiş. Renault Clio RS Performance kullanılan bu yeni donanımların ve performans parçalarının da daha sonrasında Magene RS modelinde kullanılması bekleniyor. Otomobil hakkında malesef şu an için daha detaylı bilgiler paylaşılmadı. Önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgiler paylaşılması beklenen otomobil hakkında daha fazla bilgi edinmek için sitemizi ziyaret etmeyin unutmayın.

Renault Clio RS Performance Modeli Tanıtıldı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası