QNB Finansbank CardFinans Kredi Kartı Ödeme Erteleme

1

Türkiye’nin dijital bankacılık sektöründe en iyilerden bir tanesi olan QNB Finansbank her geçen gün yeni müşterileri ile büyümeye devam ediyor. Elbette çok sayıda müşteri potansiyeline sahip olan bankanın kredi kartı da oldukça popülerdir. Sizde QNB Finansbank’ın kredi kartını kullanıyorsanız ve ödemeler konusunda zorlanıyorsanız erteleme başvurusunda bulunabilirsiniz. QNB Finansbank CardFinans kredi kartı ödeme erteleme işlemi müşterilerin daha ferah şekilde ekonomik düzenini kurmasını amaçlamaktadır. Planlı ve borçları geri ödeme de daha etkin şekilde kullanım amacı sunarken ödeme ertelemesinin belirli şartları bulunmaktadır.

CardFinans Kredi Kartı Ödeme Erteleme Şartları

Öncelikle bilinmesi gereken en önemli ayrıntı ödeme ertelemesinde asgari tutarın ödenme şartı vardır. Asgari tutarın ödenmesi ile birlikte minimum 250 TL maksimum ise 100 bin TL borç ertelemesi gerçekleştirilebilir. Ertelemek istediğiniz tutarı 6, 9 ve 12 ay şeklinde taksitlendirme olanağı bulunmaktadır. Birden fazla kartı bulunan kişilerin ise her bir kart için ayrı ayrı erteleme talebinde bulunması gerekecektir.

Kredi kartı ödeme erteleme işlemi son kesilen ekstre için yapılabilmektedir. Bu hususta hesap kesim tarihi ile son ödeme tarihi arasında başvuru yapmanız gerektiğini unutmamalısınız. QNB Finansbank kredi kartı ödeme erteleme işlemleri için işlem ücreti talep edilmezken aylık belirlenen faiz oranı ödemelere aktarılmaktadır. Buna ek olarak KKDF ve BSMV uygulanmakta olup, bu tutar faize eklenmektedir.

CardFinans Kredi Kartı Ödeme Erteleme Nasıl Yapılır?

Kredi kartına dair ekstradan belirlenen tutarın asgarisini ödedikten sonra geri kalan tutarı istediğiniz sayıda taksitlendirebilirsiniz. Ödeme erteleme işlemini doğrudan banka şubesine giderek yapabilir ya da müşteri hizmetlerini arayarak da işlemi sürdürebilirsiniz. Ayrıca SMS yolu ile de ertelemeye dair başvurunuzu gerçekleştirmeniz mümkündür. Kredi kartına ait ek kart var ise herhangi bir şekilde ödeme erteleme işlemini taksitlendirmeniz mümkün değildir. Ödeme erteleme işlemini başlattıktan sonra herhangi bir sebepten dolayı borcu kapatma talebinde bulunabilirsiniz. Bunun için de telefon bankacılığı ile işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 0850 222 0 900’ü ücretsiz şekilde arayarak müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz. Ödeme ertelemeleri ile alakalı olarak bir diğer ayrıntı da tekrar ekstre taksit başvurusunda ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilebilir.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Cafer diyor

    Kartbasvurundabulunuyorum

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası