Mercedes-Benz Maybach GLS 600 Modeli Tanıtıldı

0

Ultra lüks Mercedes-Benz Maybach GLS 600 tüm ayrıntılarıyla ortaya çıktı. Mercedes şirketi, ultra lüks model araçlarını Mercedes-Maybach markası ile sunuyor. Şimdi de Alman devi yeni SUV modeli ultra lüks Maybach’i tanıttı.

1926 yılında kurulan Almanya merkezli dev otomotiv üreticisi Mercedes-Benz, hem spor hem de lüks araçlar üretiyor ancak şirket, Maybach markası ile ultra lüks modellerini piyasaya sürüyor. Daha önce görmeye alıştığımız Mercedes Maybach S serisi otomobillerden sonra şimdi yeni bir seri daha geldi.

SUV Model Araç

Mercedes Benz şirketi, yeni ürünü ultra lüks SUV aracı olan Mercedes-Maybach GLS 600’ün tanıtımını gerçekleştirdi. Mükemmel bir tasarıma ve çizgilere sahip olan bu araç, şimdiye kadar bu sınıfında yer alan tüm SUV modellerine göre daha lüks tasarıma sahip gibi görünüyor. Bu araçta ilk defa çift turbo 4,0 litre V8 motorun yanına bir de 48 volt EQ Boost desteğini de firma ekledi.

Mercedes-Benz Maybach GLS 600 Modeli Tanıtıldı

Mercedes-Benz Maybach GLS 600 modelinde ön kısımda yer alan ızgaralar tamamıyla krom detaylarla geliyor. Ayrıca aracın yan camları ve kapı çevreleri de krom detaylar içeriyor. Çift renk dış kaplama özelliği bulunan Maybach GLS 600, 8 değişik renk kombinasyonu ile sunuluyor.

Aracın kapısı açıldığı zaman otomatik olarak devreye giren bir basamak bulunuyor. Alüminyum kaplı, kaymayı önleyici bu basamak hem lüks görüntü hem de araca binmede kolaylık sağlıyor. Elektrikle kontrolü sağlanabilen bir sunroof da bu araçta yer alıyor.

Havalandırmalı ve ısıtmalı koltuklar ve bu koltuklar ile sunulan masaj özelliği de aracın lüks detayları arasında bulunuyor. Maybach GLS 600 otomatik hava sirkülasyonu sağlayacak özel sistemlerle donatılmış durumda. Aracın iç kısımlarında 64 değişik renk sağlayabilen LED paneller bulunuyor. Bu paneller, otomobilin tavanında, koltuklarında ve arka konsolda yer alıyor.

Mercedes-Benz Maybach GLS 600 Modeli Tanıtıldı

Mercedes-Benz Maybach GLS 600 Teknik Özellikleri

Maybach GLS 600, V8 4,0 litre motoruyla 550 beygir güç üretebiliyor. Araç, 0’dan 100 km’ye yaklaşık olarak 4,8 saniyede çıkıyor. 48 voltluk bir EQ Boost sistemi ise motora destek sağlıyor ve gerekli durumlarda motora 21 beygir artı katkı sağlıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası