Porsche Ekim Ayı Kampanyasını Duyurdu

0

Ekimde ayında otomotiv sektöründen gelen kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Spor otomobil devi Porsche’de ekim ayında müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanya ile geldi. Marka ekim ayında yeni bir otomobil alacak müşterilerine ayrıcalıklı ödeme koşullarının yanı sıra, özel faiz oranları da sunuyor. Ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak Porsche kampanyası Macan modelin de geçerli olacak. Müşteriler yeni alımlarda 250.000 TL’ye kadar kullanabilecekleri krediyi 18 vade seçeneğinin yanı sıra %1.99’luk özel faiz oranı ile alabilecekler.

Markanın en sevilen modellerinden birisi olan Macan’ın kaputunun altın da 2.0 litrelik hacime sahip bir benzinli motor bulunuyor. Her türlü yol şartında performansı ile göz dolduran Macan’ın 4 silindirli benzinli motoru 252 beygirlik güç üretiminin yanı sıra 370 Nm tork değerine de sahip. 0’dan 100 km/s hıza ulaşması sadece 6.7 saniye süren aracın maksimum hız değeri ise 229 km/s. Aracın standart donanımı olarak gelen dört tekerden çekiş sistemini, 7 ileri vitese sahip, çift kavramalı, yarı otomatik moddaki şanzımanı destekliyor. Şuan ki kur değerleri ile Porsche Macan’ın ülkemizdeki başlangıç fiyatları ise 550.000 TL civarında. Araç ve kampanya hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için sizlere en yakın bir Porsche showrroom’unu ziyaret edebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası