Oyak Renault Üretime Devam Etme Kararı Aldı

0

Corona virüs salgını nedeniyle üretime aran veren otomotiv şirketleri birer birer tekrar faaliyete geçiyor. Türkiye’de Nisan ayında Honda, Mercedes-Benz Türk, Otokar ve Karsan da tekrardan tesislerini aktif etme kararı almıştı. Bugün itibariyle ise Oyak Renault yaptığı açıklamayla üretim arasına son vereceğini duyurdu.

Bugüne kadar fabrikalarının ne zaman tekrardan üretime başlayacağı hakkında net bir tarih vermeyen Oyak Renault, bugün yaptığı açıklamayla 27 Nisan Pazartesi günü için üretime başlama kararı aldığını açıkladı.

Oyak Renault yaptığı açıklamada önceliklerinin her zaman çalışanlarının sağlığı olduğunu da vurguladı. Bu kapsamda da Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından alınan tüm tedbir kararlarına harfiyen uyulduğunu belirten otomotiv devi, 27 Nisan Pazartesi itibariyle tesislerin kapılarının tekrardan açılıp üretime başlanacağını belirtti. Şu an itibariyle Türkiye’de faaliyetlerine devam eden otomotiv markaları ise; Anadolu Isuzu, Mercedes-Benz Türk, Honda, Hyundai Assan, Otokar, Karsan ve Türk Traktör.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası