Nikola Motors Patronundan Elon Musk’a Komik Teklif

0

Son yaşanan gelişme ile Cybertruck için Nikola Motors Tesla’ya komik bir teklifte bulundu. Geçen hafta tanıtımı yapılan Tesla Cybertruck ile alakalı yorumlar ve haberler hız kesmeksizin devam ediyor. İlginç tasarımı sayesinde dünya çapında büyük bir ilgiyi üzerinde toplayan bu pick-up modeli, ayrıca tanıtım sırasında yaşananlarla da unutulmaz anlara imza atmıştı.

Cybertruck’un lansmanı sırasında kırılmaz cam olarak ilanı yapılan camları test anında kırılmıştı. Bu nedenle uzun müddet internet ortamında Tesla’nın bu yeni modeline dönük komik paylaşımlar yer almıştı. Şimdi yaşanan gelişme ise bambaşka bir konuda yine Telsa Cybertruck’ı gündeme taşıyor.

Ücretsiz Tasarım Hizmeti

Nikola Motors şirketinde CEO koltuğunda oturan Trever Milton, Tesla’nın pick up modeli Cybertruck’ın tartışmalara ve eleştirilere konu olan tasarımına değinerek ve konuyu tiye alarak Tesla Motors’a ücretsiz olarak tasarım hizmeti sunmayı teklif etti. Trever Milton, Twitter’da yaptığı bir paylaşımda Nikola Motors’a ait bir pick up modelinin ön ve arka bölümlerine ait üç boyutlu tasarımlarının modellerini yayınlayarak Tesla’nın patronu Elon Musk’a seslendi.

Rekabet Sosyal Medyada Kendini Gösterdi

Paylaştığı bu görsellerle beraber attığı tweet içeriğinde Nikolo Motors CEO’su olan Trever Milton, “Merhaba Elon Musk, şirketimiz pick up ya da otomobil tarzı araçların üretimini yapmıyor ancak sen ve takımın daha büyük ve önemli pazarlara ulaşmayı isterse, görsellerde bulunan bu kamyonete ait tasarımı şirketinize bağışlamak beni mutlu eder.

Nikola Motors Patronundan Elon Musk'a Komik Teklif

Benim takımım, bu pick up modelini her ihtimale karşı tasarlamıştı ancak zaten bu pick up’ı biz üretmeyeceğimiz için bu tasarımı size vermekten mutluluk duyarım” şeklinde ifadelere yer verdi.

Nikola Motors şirketinin, pick up ya da otomobil piyasasında olmasa da Tesla Motors şirketi ile rekabete giriştiği bir pazar bulunuyor. Hem Nikolo Motors hem de Tesla Motors elektrikli tır üretimi gerçekleştiriyor ve bu pazarda aralarında önemli bir rekabet yaşanıyor. Ayrıca bir diğer önemli nokta ise her iki şirkette isimlerini büyük mucit Nikola Tesla’nın isim ve soy isiminden alıyor. Yani Trever Milton’ın bu iğneleyici yorumlarının altında bir rekabet hikayesi yer alıyor.

Nikola Motors Patronundan Elon Musk'a Komik Teklif

 

Nikola Motors Patronundan Elon Musk'a Komik Teklif

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası