Mini Manuel Vites Seçeneği ile Tekrar Piyasalarda Olacak

0

2020’ye sayılı günler kaldığı şu günlerde otomotiv devi mini manuel vites seçeneği ile yeniden piyasalarda olacak. Geçtiğimiz senelerde manuel vitesi yeniden test etmek için bu seçeneğin üretimini durduran MINI, yeniden manuel üretimine bağlıyor. MINI Cooper ve Countryman modelleri yıllardır lüksü simgeleyen özelliklere sahip olurken, yeniden manuel vites seçeneğini sunmasıyla piyasalarda daha çok tercih edilecek gibi duruyor. Araç modellerinde var olan manuel vitesi kaldıran MINI, araçlarına yeniden manuel vites ekleyecek. Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Şubat 2020 tarihinde MINI araç seçeneklerinin bazılarında yeniden manuel vites olacak.

Manuel Vitessiz Olmaz

MINI araç kullanıcıları için manuel vites, bir aracın olmazsa olmazlarındandır. Ancak daha önce MINI araç markası, manuel vites seçeneğini kaldırmış ve üretmemeye başlamıştı. Bazı MINI kullanıcıları ise MINI kullanmanın rahatlığının otomatik vitese sahip olmaktan ileri geldiği görüşünü savunuyordu. MINI kullanıcılarını son derece mutlu edecek bu haber 2020 Şubat ayında gerçekleşiyor. Manuel vites seçeneğini MINI Cooper ve Countryman modellerinin dört kapı ve iki kapı seçeneklerinden satın alan kişiler Şubat ayında kullanabilecekler. Eski yıllarda MINI model araçları kullanmış olan ve manuel vites tercih eden kişilerin bu konuda beklentileri karşılanmış olacak.

Mini Manuel Vitesten Neden Vazgeçmişti?

MINI, yakıt ikmali sebebiyle bir süre önce manuel vitesli araç üretimini durdurmuştu. Manuel vites hakkında herhangi bir olumsuz görüş hakim değildi. Yakıt ikmali sistemini yeniden değerlemek isteyen Şirket, bu konu üzerinde durdu ve testler yaptı. Test ve değerlemelerini tamamlayan şirket, yeniden manuel vitesli araç üretmeye başladı. Konu hakkında konuşan MINI basın sözcüsü Andrew Cutler, müşterilerin bir kısmının manuel vites sistemini tercih ettiğini ve bu isteklere kayıtsız kalınamadığını belirtti. Bundan sonra piyasalarda MİNİ’ye ait daha çok araç bulunacağından söz etti. Ancak bazı modellerde yine de manuel vitesin kullanılmadığı, MINI John Cooper Works modelinde manuel vites bulunmayacağını açıkladı. Manuel vitesli araç kullanmak isteyenlerin MINI’nın eski tip araçlarına yöneleceği düşünülüyor. Geçen ay bir fuarda tanıtılan John Cooper Works modeli oldukça ilgi çekici özelliklere sahipti.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası