Migros’ta Bonus Puan Geçiyor Mu?

1

Migros Market Türkiye’deki en büyük market zincirlerinden bir tanesidir. Çok sayıda müşterinin alışveriş yapmak için tercih ettiği marketler arasında ilk sırada gelmektedir. Migros’un müşterilerine sunduğu Money kart ile her harcamanızda puan biriktirebilir, biriken puanlarınızı alışverişler de kullanabilirsiniz. Market ayrıca bankalar ile anlaşması doğrultusunda banka ve kredi kartlarında biriken puanlar ile de alışveriş yapmanıza olanak tanımaktadır. Peki Migros’ta bonus puan geçiyor mu?

Migros’ta Bonus Puan Geçerli mi?

Garanti BBVA banka ve kredi kartlarını anlaşmalı iş yerlerinde kullandıkça ya da kampanyalara katıldıkça puan kazanırsınız. Kazandığınız puanları bonus puan geçen yerler ve internet sitelerinden alışveriş yaparken harcayabilirsiniz. Migros Market de en çok tercih edilen marketlerden biri olduğu için kişiler puanlarının burada geçip geçmediğini merak etmektedir.

Bonuslarınızı Migros Market’lerde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ayrıca Migros Jet’te bonus kullanmak da mümkündür. Tek yapmanız gereken ödeme esnasında kasiyere bilgi vererek bonuslarınızı harcamak istediğinizi söylemektir. Dahası Bonus ile Migros anlaşmalı ve üye iş yeri olduğunu için burada yaptığınız harcamalardan da bonus kazanmaya devam edersiniz. Sadece bonusların süresinin dolmamış olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Migros Sanal Market Bonus Kullanımı

Bonus kartınız ile kazandığınız puanlar o puanları kazanmış olduğunuz iş yerinde harcanmak zorunda değildir. Tüm üye iş yerlerinden puan kazanabilir, yine tüm üye iş yerlerinde de puanlarınızı harcayabilirsiniz. Bonus puan kullanmak son derece kolaydır. Alışverişinizi yaptıktan sonra ödeme esnasında kartınızdaki bonusları kullanmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Ayrıca Migros Sanal Market uygulamasında ya da Migros Jet Kasa ile ödeme yaparken de puanlarınızı değerlendirebilirsiniz.

Daha fazla bonus puan kazanmak için bankanın güncel kampanyalarını takip etmenizi öneririz. Zaman zaman sektöre ya da iş yerine özel kampanyalar sayesinde bir alışverişinizde onlarca lira bonus kazanabilirsiniz. Bu kampanyalara SMS ile katılmanız gerekir. Bonuslarınızla ilgili son kullanma süresine de dikkat etmelisiniz. Kazandığınız bonus puanların geçerlilik süresi 1 yıldır. Her senenin son gününe kadar o sene kazandığınız puanları kullanmanız gerekir. Eğer süresi geçtikten sonra Migros’ta bonus puan geçiyor mu diye merak ediyorsanız, cevap hayır olacaktır.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Hülya Güvenç diyor

    Garanti bankası kullanılabilir bonusum var.Sanal markette ödeme yaparken sanal kart veya garanti pay ile ödeme yapıyorum ve bu bonusumu kullandırtmıyor.Sadece ana kart bilgilerini girince veya fiziken markete gidince kullanılması çok rahatsız edici.worldcard puanlarında bu sorun yok.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası