Michelin Türkiye’den Sağlık Çalışanlarına Çifte Hediye

0

Tüm dünyada etkisini devam ettiren corona virüs salgını bir çok sektörde ağır tahribatlar yarattı. İnsanların salgını önleme çalışmaları kapsamında evine kapandığı bugünlerde, bütün yükü sağlık çalışanları yüklenmiş durumda. Sıfır noktasında hastalıkla mücadele eden sağlık sektörüne otomotiv devlerinin yardımları devam ederken, bir yardım da Fransız lastik üreticisi Michelin’den geldi.

Michelin Türkiye, Euromaster iş birliği ile girişti yardım kampanyasında sağlık çalışanlarına ücretsiz lastik bakımı sağlıyor. Ayrıca lastik üreticisi İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan ambulanslar içinde lastik bağışladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Michelin Türkiye içinde bulunduğumuz bu zorlu dönemi el birliği ve dayanışma ile hep birlikte atlatacağız mesajı verdi.

Michelin Türkiye ayrıca salgının başladığı ilk günden beri en cephede mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Bir nebzede olsa sağlık sektörüne katkıda bulunmak istediklerini belirten şirket, sağlık çalışanlarının her zaman yanında yer alacağını da belirtti.

Michelin Türkiye, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne yaptığı lastik bağışı dışında Euromaster ile de özel bir anlaşma yaptı. Bu kapsamda sağlık sektörü çalışanlarına ufakta olsa bir destek olmak adına; ücretsiz lastik sökme-takma, balans ve lastik tamiri gibi servis ve bakım hizmetleri gerçekleştirilecek. İl Sağlık Müdürlükleri Ambulansları’nın da yararlanabileceği tüm bu hizmetler ise 15 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek. Bir çok bölgede sağlık çalışanlarına desteğini sürdüren marka, ayrıca sağlık sektöründe çalışanlar için maske ve siperlik üretimi de gerçekleştiriyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası