Ford Puma ST Kamuflajsız Olarak İlk Kez Görüntülendi

0

Piyasaya çıkması beklenen Ford Puma ST casus kamerayla ilk kez görüntülendi. Otomotiv devinin crossover modeli olan Puma serisinin yüksek performans sunacak olan ST versiyonu ilk kez görüntülendi. Tasarım açısında Puma ile hemen hemen aynı özellikleri taşıyan model 2021 model olarak seri üretime geçecek.

Ford Puma Yenileniyor

Geçtiğimiz yıllarda Puma modelini tanıtan Ford, modelin büyük beğeni görmesinin ardından şimdi de bir üst versiyon olan Puma ST’nin hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni araç belirlenen strateji çerçevesinde satışa sunulsa da Türkiye için satış süreci henüz başlamadı.

Ford Türkiye sitesine giren ancak satışa sunulmayan model, son yıllarda popüler tercihler arasına yerleşmeyi başaran küçük SUV modelleri andırıyor. Tek bir modelmiş gibi piyasaya çıkan ancak gördüğü talep üzerine performans serisi olan Puma ST ile de görücüye çıkmaya hazırlanan Ford, alanında fark yaratacağa benziyor.

Kamuflajsız Görüntülenen Ford Puma ST

Tasarım açısından bakıldığında Puma’dan pek de farklı görünmeyen model, casus kamerayla kamuflajsız olarak görüntülendi. İki versiyon arasında göze çarpan ilk fark, egzoz bölümünde yapılmış. Yüksek performanslı ST modelde iki egzoz bulunuyor. Bagaj kapısı üzerinde yer alan spoyler ise düz versiyonla karşılaştırıldığında daha büyük duruyor.

İç kısma bakıldığındaysa iki versiyon arasında ufak farklılıklar hayata geçirilmiş. İç tasarım genel hatlarıyla aynı kalsa da Puma ST koltuk tasarımı yüksek performans araçtan beklenecek şekilde güncellenmiş. Motor donanımı hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılamayan yeni modelde 1.5 litrelik 3 silindirli bir motor kullanılması bekleniyor.

Model Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

Motor gücüyle 7 saniyenin altında 100 kilometre hıza ulaşması beklenen versiyonun ne zaman piyasaya sürüleceği henüz netlik kazanmadı. Konunun uzmanları Puma ST’nin 2020 sonunda tanıtılacağını ve 2021’de tüketiciyle buluşacağını öngörüyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası