Ford Galaxy 2018 ile Her Seyahatin Keyfini Çıkartın

0

Ford Galaxy 2018 “Çok Amaçlı Araç” (MPV) sınıfındaki en büyük ve aynı zamanda en geniş araçlardan biridir. Yedi adet koltuk bulunan araçta arkadaki iki adet koltuk elektrikli olup katlanabilmektedir. Ayrıca orta sıradaki koltuklar da yine aynı düğmeye basılarak katlanabilir özelliğe sahiptir. Bu nedenle Ford Galaxy 2018 oldukça pratik işlevleri ile de göz doldurmaktadır.

Ford Galaxy 2018, şık bir görünüşten ziyade pratiklik için tasarlanmış olup kendi sınıfındaki araçlara göre daha keskin bir stile sahiptir. Orta sınıf Titanyum modelleri, gündüz çalışan LED ışıklarla birlikte satılırken, gümüş tavan rayları, ekstra gümüş pencere kaplamaları ve renkli camlar üst sınıf Ford Galaxy 2018 modellerinde yer almaktadır. Standart 17 inç jantlar bu araca göre küçük görünse de Ford Titanium modellerinde isteğe bağlı olarak 18 inç alaşım jantlar sunmaktadır.

Ford Galaxy 2018 ile Her Seyahatin Keyfini Çıkartın

Ford Galaxy 2018 Detayları

İç mekan yalnızca önceki modellere göre daha kaliteli bir malzemeden değil aynı zamanda kullanılan teknolojiyi de ön plana çıkartmaktadır. İsteğe bağlı panoramik cam tavan iç mekana ışık katarken aynı zamanda da aracı olduğundan daha büyük göstermektedir. Aracın alüminyum döşemeleri ve geometrik şekilli havalandırma delikleri gibi bir dizi detay ise iç mekana taze ve üst sınıf bir hava veriyor. Galaxy içerisinde standart olarak bulunan 8 inç yüksek çözünürlüklü merkezi dokunmatik ekranlı Ford’s Sync 2 ile birlikte satılmaktadır. Buna DAB radyo, aux ve USB yuvaları, Bluetooth, SD kart yuvası ve sekiz hoparlör de dahildir.

Türkiye’de Dizel 1.997 motor ve Benzinli 1.498 motor seçenekleri bulunan aracın her iki motor için de emisyon seviyesi EURO VI’dir. Galaxy, 4.848 mm uzunluğunda, 1.916 mm genişliğinde ve 1.747 mm boyunda büyük bir otomobildir. Ayrıca bagaj hacmi araç 7 kişilik oturma düzeninde 300 Litre, 5 Kişilik oturma düzeninde 1.260 Litre ve 2 Kişilik oturma düzeninde 2.339 Litredir. Galaxy, Euro NCAP tarafından 2015 yılında çarpışma testine tabi tutulduğunda bireysel kategorilerde oldukça iyi puanlar elde etmiştir. Araç yetişkinler ve çocuklar için %87, yaya etkileri için %79 ve güvenlik yardımı için %71 puan almıştır.

Ford Galaxy 2018 ile Her Seyahatin Keyfini Çıkartın

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası